MENIU

VIDEO - Soțul Monicăi Tatoiu a apărut aproape dezbrăcat, la TV, din greșeală - Reacția genială a lui Laurențiu Botin: "Mă umfla râsul"

Monica Tatoiu in emisiunea 100% cu Laurentiu Botin

Monica Tatoiu a intrat prin Skype la emisiunea lui Laurențiu Botin de la Realitatea PLUS, miercuri seara, pentru a comenta cele mai fierbinți subiecte ale momentului. Cum ea se află în vacanță, soțul ei a trecut prin cadrul care se difuza la tv, îmbrăcat doar în...slipi. Moderatorul nu a ratat momentul și chiar a glumit pe seama întâmplării.

Miercuri seara, în cadrul emisiunii 100% cu Laurențiu Botin de la Realitatea PLUS a existat și un moment ieșit din comun însă foarte haios. La un moment dat, în cadrul unei intervenții prin Skype a Monicăi Tatoiu, în cadru a apărut și soțul acesteia, fără să vrea, în timp ce era îmbrăcat doar în slipi. Cei doi se află în vacanță în acest moment pe meleaguri ceva mai călduroase, așa că "îmbrăcămintea" sa era una adecvată temperaturilor, însă nu intenționa să apară așa în direct pe o televiziune națională.

Cu toate astea, momentul a fost unul haios peste care nu a trecut nici moderatorul: "Voi vă certați (n.r. invitații din platou) și pe mine mă umflă râsul. Doamna Tatoiu, a trecut domnul Tatoiu pe acolo în chiloței, în direct? Zi-i să mai treacă o dată. Să mai tracă o dată să-i vedem budigăii". Atât invitații cât și Monica Tatoiu s-au amuzat pe marginea întâmplării. "S-a dus să se spele pe cap, trebuie să plecăm", a comentat amuzată Tatoiu.

Puteți vedea imaginile VIDEO mai jos în cadrul articolului:

 

Mai multe articole despre:
laurentiu botin monica tatoiu emisiune