MENIU

VIDEO - Selly a fost amendat pentru o petrecere ilegală. Vloggerul care militează pentru reforma în educație a petrecut cu maneliști celebri, într-o vilă, la Snagov

Vloggerul Selly

Cunoscutul vlogger Selly a fost amendat pentru organizarea unei petreceri în plină pandemie. El și-a sărbătorit ziua de naștere cu mai mulți maneliști cunoscuți. Vloggerul este renumit și pentru faptul că a fost foarte vocal pe teme precum reformarea sistemului de educație din România.

Un vlogger renumit de la noi a fost amendat de ziua lui. Influencerul Selly cu peste 1,7 milioane de urmăritori a organizat o petrecere în plină pandemie. 

După ce a publicat imaginile pe rețelele de socializare, polițiștii din Snagov s-au autosesizat și au intervenit la petrecerea ilegală dintr-o vilă care se închiriază. Proprietarul, un participant și organizatorul evenimentului au fost amendați cu câte 15.000 de lei pentru nerespectarea normelor de protecție sanitară. Polițiștii au continuat identificarea celorlalți participanți și au aplicat amenzi. 

Mai multe articole despre:
selly petrecere video