MENIU

Video incredibil cu Alexandru Arșinel pe terenul de fotbal, în 1970!

Cu o activitate de peste 40 de ani în muzică și fotbal, Naționala Artiștilor Fotbaliști -România a scos la lumină, cu puțin timp în urmă, imagini exclusive de la unul dintre primele meciuri ale echipei. La vremea aceea, echipele erau formate din cântăreți și actori, printre care se numără Alexandru Arșinel, Horia Moculescu, Aurelian Andreescu, Temistocle Popa și multi alții din elita veche a artiștilor. Era așteptat și Ștefan Bănică, dar așa cum a spus comentatorul, a avut o întindere. A întins-o pe litoral la un spectacol!

"Amintiri si inceputuri. Nationala Artistilor.Poate primul meci intre cantareti si actori, undeva prin 1970-1971, stadion Dinamo. Pentru cunoscatori, atentie la minutele 01:55 si 05:50 apoi urmariti numarul 11 de la albi. Vizionare placută", au postat cei din Naționala Artiștilor Fotbaliști, pe pagina de facebook a echipei.

Foto: Aurelian Andreescu

https://www.facebook.com/NationalaArtistilorFotbalisti?fref=nf

VIDEO - prima generatie din Naționala Artiștilor

Pe parcursul celor aproape 25 de ani de când a fost înființată oficial Naționala Artiștilor Fotbaliști, echipa a partifipat la o mulțime de turnee oficiale, unde a obținut mai multe trofee și medalii. Campionatul Mondial Art Football 2014 -Moscova  care a functionat cu regulament aprobat de fifa si UEFA le-a adus artiștilor români cea mai mare performanță obținută vreodată în istoria echipei. Titlul de campioni mondiali.

Următoarea competiție la care va participa Naționala Artiștilor va fi în 22-28 februarie, la Teheran-Iran, unde va avea loc Campionatul Mondial de Futsal al Artiștilor. Acolo români vor întâlni selecționatele artistilor din alte 8 țări. "Zilele acestea ne pregătim intens pentru campionatul de Futsal de la Iran. Echipa este într-o formă bună, iar eu am convingerea că vom fi la înălțime și vom ocupa un loc de top", ne-a asigurat fostul rapidist, Daniel Chiriță, actual antrenor al Naționalei Artiștilor, 

Mai multe articole despre:
Nationala Artistiilor Fotbalisti