MENIU

VIDEO Bill Gates nu știe cât costă alimentele

Miliardarul Bill Gates nu îţi face singurul cumpărăturile motiv pentru care a fost pus în dificultate de testul la care a fost suspus de realizatoarea de emisiuni Ellen DeGeneres.

Bill Gates a trebuit să spună care crede că este preţul unor produse de uz casnic, dar şi al unor alimente în timpului The Ellen DeGeneres Show. A fost ales un sortiment de orez, capsule de detergent, aţă dentară, rulouri de pizza, spanac congelat, sos pentru anghinare.  Având în vedere că nici nu-şi mai amintea când a fost ultima dată la supermarket, era uşor de anicipat că Bill Gates nu va ghici vreun preţ. Audienţa era cea mai interesată ca multimiliardarul să ştie cât costă produsele pentru că ar fi câştigat un premiu în cazul unui succes. 

 

Rulourile de pizza costă, în viziunea fondatorului Microsoft, 22 de dolari, ele având un preţ mediu de 9 dolari. Şi despre spanacul congelat a crezut că este mai scump cu 7 dolari decât este în realitate. Despre detergent a spus că ar costa doar 4 dolari, când de fapt ele sunt aproape 20.

Mai multe articole despre:
Microsoft Bill Gates miliardar preţuri alimente