MENIU

Vezi cum arată cel mai fericit marsupial. Viețuitoarea a devenit star pe rețelele de socializare

Este cunoscut drept cel mai fericit animal de pe pământ. Trăiește în special pe Insula Rottnest de lângă Australia, sau în vestul continentului, și iese deseori pe marginea autostrăzii pentru a socializa cu oamenii. Nu de puține ori s-a lăsat fotografiat, astfel că a cucerit multe inimi pe rețelele de socializare.

Animăluțul este o specie endemică de rozătoare marsupială care se numește quokka. Este cunoscut drept unul dintre cele mai blânde și sociabile specii de animale sălbatice și deseori exemplare de quokka vin în întâmpinarea oamenilor pentru a fi hrănite și fotografiate.

Exact această surpriză a avut-o Campbell Jones, alături de prietena lui, Emilly, ieșind la o tură cu bicicleta pe insulă în acest week end. Când s-au oprit pe marginea șoselei, un quokka prietenos le-a sărit în întâmpinare, ca și cum a vrut să-i salute.

Este uimitor cum vin la tine, dacă stai la 10 metri de ei nemișcat”, a mărturisit Campbell pentru huffingtonpost.com.

Campbell și-a făcut câteva selfie-uri alături de simpaticul quokka, pe care le-a postat pe profilul lui de pe un cont de socializare. Acestea au făcut deliciul prietenilor reali și virtuali, devenind foarte repede virale.