MENIU

Veste incredibilă despre Angelina Jolie

<p>Angelina Jolie Brad Pitt</p>

Angelina Jolie spune că Brad Pitt, de care s-a separat în septembrie 2016, nu a plătit copiilor o pensie alimentară corespunzătoare şi doreşte ca divorţul de actorul american să se finalizeze anul acesta, potrivit Reuters.

În documentele depuse de avocatul lui Jolie, marţi, la Curtea Superioară din Los Angeles, se arată că actriţa americană vrea ca decizia de divorţ să fie pronunţată până la sfârşitul acestui an, scrie Mediafax.ro. 

În aceleaşi documente, se indică faptul că Pitt "nu a plătit o pensie alimentară semnificativă de la separarea lor" şi că, deşi au fost făcute nişte aranjamente financiare neoficiale, plăţile nu au fost efectuate "regulat".

Mindy Nyby, purtător de cuvânt al actriţei, a declarat, marţi, că cea mai recentă acţiune din instanţă are ca scop "să determine o încheiere a mariajului într-un mod în care să clarifice următoarele etape din viaţa lor şi să îi permită ei (Angelinei Jolie, n.r.) şi lui Brad să se reangajeze ca părinţi devotaţi copiilor lor".

Purtătorii de cuvânt ai lui Brad Pitt au refuzat să comenteze subiectul.

O sursă apropiată actorului a declarat, în schimb, că acesta este "o persoană care îşi ţine promisiunile".

Pitt a declarat într-un interviu acordat anul trecut că nu mai consumă alcool, face terapie şi că el şi Angelina Jolie au decis să renunţe la "ură" şi să încerce să ajungă la un consens.

Mai multe articole despre:
Angelina Jolie Brad Pitt