MENIU

Unul dintre cei mai bogaţi oameni ai planetei, părăsit de soție pentru ...o femeie! Proces cu scântei la New York

Israel Englander/ Captură foto mlp.com

Un divorț extrem de controversat a atras toate privirile în înalta societate din Manhattan, New York. Asta deoarece vorbim despre unul dintre cei mai bogați bărbați din lume, părăsit de soție pentru ...o femeie. 

Cuplul Israel "Izzy" Englander (74 de ani) și Carly (69 de ani) s-a aflat în centrul atenției odată cu apariția informațiilor legate de divorț. Lucurile s-au precipitat însă după ce Caryl a intentat un proces civil în care face o serie de acuzații extrem de grave la adresa fostului soț, relatează Page Six.

Potrivit presei de peste ocean, miliardarul Israel Englander a fost de acord să-i plătească fostei sale soții peste un miliard de dolari pentru a rezolva în liniște divorțul.

Motivul separării este la fel de șocant ca și vestea în sine. Din câte se pare, cofondatorul Millennium Management a divorțat după o căsnicie de 40 de ani, după ce soția sa s-a îndrăgostit de o femeie. Este vorba despre Dominique Lévy (55 de ani), cofondatoarea galeriei de artă Lévy Gorvy.

Procesul intentat de femeia împotriva fostului său soț conține mai multe acuzații la adresa miliardarului. Potrivit publicației Page Six, fosta soție și actuala sa iubită îl acuză pe bărbat că le-a „terorizat”, astfel încât să forțeze o ruptură în relația lor.

Ele spun că miliardarul ar fi încercat chiar să-i ofere lui Caryl o sumă importantă de bani în urma divorțului, forțând-o să semneze un acord postnupțial în anul 2020.

În mod misterios, cererea depusă pe 9 februarie a fost apoi retrasă o săptămână mai târziu, iar divorțul s-a finalizat în cele din urmă în privat, respectiv în afara instanței de judecată.

„Caryl este fericită că a rezolvat problemele în mod privat și amiabil. Acordul nu permite niciuneia dintre părți să discute termenii", a spus avocatul femeii, pentru Page Six.

Căsnicia lor s-ar fi destrămat în 2016. 

Mai multe articole despre:
miliardar israel englander divort fosta sotie femeie