MENIU

Uite cât a îmbătrânit Dan Negru!

Dan Negru cărunt cu chipul îmbătrânit? Din fericire este vorba doar despre o promovarea unei campanii iniţiate de un grup de studenţi, având că scop îndeplinirea viselor a 10 bătrâni. Vise simple. Vise care le alină bătrâneţea.

Campania de solidaritate socială, desfăşurată în perioada 21-30.04, propune o tuturor să se pună pentru câteva momente în locul bătrânilor, urmând sloganul "Îmbătrânim” cu toţii, pentru "Visele bătrânilor”. Cei mai curajoşi sunt îndemnaţi să îşi îmbătrânească chipul cu ajutorul aplicaţiei “AgingBooth” , apoi să promoveze fotografia pe paginile personale de Facebook.
Nu puţini au fost cei ce au urmat îndemnul! Pe lângă oamenii obişnuiţi, ce s-au înghesuit în a posta fotografii atât pe pagina personală, cât şi pe pagina campaniei, reacţiile nu au întârziat să apară nici în rândul vedetelor.

Dan Negru a postat pe pagina sa oficială un mesaj prin care se alătură campaniei, precum şi o fotografie în care acesta s-a “îmbătrânit” în mod voit, tocmai pentru a îşi arată susţinerea faţă de mesajul promovat. “M-am alăturat pro bono campaniei "Visele Bătrânilor" şi m-am "îmbătrânit" într-o fotografie cu ajutorul unei aplicaţii, aging booth. Cică aşa aş arăta în 2035, cărunt şi cu riduri...Campania promovează "Ziua Solidarităţii între generaţii."

Mai multe articole despre:
Dan Negru