MENIU

Trei tipuri de femei care vor rămâne singure pentru totdeauna

Exista anumite tipuri de femei care trebuie sa munceasca din greu pentru a avea parte de un barbat care sa le inteleaga si sa "supravietuiasca" alaturi de ele.

Sunt trei tipuri de femei care pot cauta in zadar un partener stabil si, oricat de mult s-ar stradui in aceasta privinta, pur si simplu nu vor reusi. Iata 3 caractere menite sa ramana singure pentru totdeauna.

1. Femeia care gandeste negativ

Cu siguranta ai intalnit acest tip de femeie cel putin o data. Este tipa care, orice s-ar intampla, tinde sa vada jumatatea goala a paharului, care pune mereu raul inainte si care crede mereu ca lumea are ceva cu ea. Genul de femeie care te impiedica si pe tine sa te bucuri de viata si care reuseste sa iti strice cheful de distractie atunci cand te afli in club.

In ceea ce priveste datingul, negativista are o atitudine la fel de potrivnica si ii este foarte greu sa isi gaseasca un barbat, motiv pentru care e mereu singura. Iar atunci cand a reusit sa puna mana pe unul, nu va dura mult pana ce va incepe sa ii analizeze fiecare miscare, de la modul cum mananca o farfurie de supa si pana la felul in care mesteca guma. Va cauta si va analiza toate greselile posibile si, in final, va ajunge sa puna capat relatiei.

Acest tip de femeie il cauta pe "domnul perfect", "printul" din basme care nu exista, motiv pentru care nu va putea sa accepte pe nimeni, iar daca va reusi sa gaseasca pe cineva, ii va cauta nod in papura.

2. Femeia care gandeste pozitiv

La polul opus este tipul de femeie cu o atitudine pozitiva, care vede aspectul placut din orice situatie. Acest lucru o ajuta sa isi faca multi prieteni si sa vada partea buna a personalitatii fiecaruia.

Citeşte articolul integral pe ele.ro.

Mai multe articole despre:
femei cuplu singurătate relaţie