MENIU

Trei semne că șeful tău nu te agreează

Trei semne că șeful tău nu te mai agreează. Unele dintre aceste indicii nu sunt evidente. Prin urmare, trebuie să-i observi comportamentul mai atent. 

Cele trei semne că șeful tău nu dorește neapărat să lucreze alături de tine sunt de cele mai multe ori mai puțin vizibile și se ascund în sarcinile pe care ți le trasează și în modul în care alege să interacționeze cu tine.

Nu-ți oferă feedback

Primul dintre cele trei semne că șeful tău nu este mulțumit de tine sau că nu-și dorește să lucreze cu tine este că nu te critică niciodată. Poate părea paradoxal, însă dacă nu primești niciodată feedback constructiv ajungi să te simți nesigur de abilitățile tale profesionale și nu vei mai ști clar ce așteaptă de la tine. 

Îți reduce responsabilitățile

Dacă observi că ai din ce în ce mai puține lucruri de făcut la serviciu nu te bucura. Poate fi un semn că șeful tău consideră alți angajați mai bine pregătiți pentru a le îndeplini și vrea să te determine să înțelegi că nu ești indispensabil.

Discută cu tine prin colegii tăi

Când observi că șeful tău nu te mai cheamă la discuții între patru ochi așa cum face cu alți angajați, ci îți comunică informații importante prin intermediul colegilor poate fi un semn că nu te mai agreează.

Piața muncii din România în 2018. În ce domenii își pot găsi românii locuri de muncă

Mai multe articole despre:
şef serviciu