MENIU

Tratamente naturiste pentru oboseală

<p>Tratamente naturiste pentru oboseala cronică</p>

Tratamente naturiste pentru oboseală. Oboseala afectează randamentul și starea de spirit, iar în multe cazuri poate avea efecte negative și asupra sănătății. În acest articol găsiți cele mai eficiente tratamente naturiste pentru oboseală.

Lipsa energiei și starea de epuizare pot afecta sănătatea, ducând la agravarea unor condiții sau la îmbolnăviri de tot felul.

Tratamente naturiste pentru oboseală. Cătina și mierea

Un amestec exploziv de energie este dat de cătină și miere. Adversari redutabili ai oboselii, cele două ingrediente sunt ideale pentru sezonul rece, când starea de epuizare este mai prezentă ca oricând. Cătina se adaugă în miere, unde puteți pune și câteva miezuri de nucă.

Mierea este un remediu natural excelent pentru stres, dar și pentru înlăturarea oboselii fizice și intelectuale. Amestecul cu cătină trebuie consumat dimineața și nu este nevoie de mai mult de o linguriță pe zi.

Ceaiul verde ține și el epuizarea la distanță. Are efect revigorant și elimină stresu, stimulând în același timp digestia și metabolismul. Ceaiul verde oferă un flux de energie constant, iar o cană la micul dejun vă poate ține în formă toată ziua.

Măceșele sunt și ele recomandate cu mare încredere de specialiștii în tratamente naturiste. Acest remediu natural combate anxietatea, stresul, oboseala și anemia, fiind o sursă importantă de vitamine. Infuzia de măceșe nu are nevoie de zahăr, fiind deja foarte bună la gust.

..............

Luna marilor reduceri la televizoare, la eMAG. Oferta completă, la acest link.

..............

Pentru cei care vor să aibă mai multă putere de concentrare, ceaiul de ghimbir se va dovedi a fi o adevărată licoare magică. Este un excelent substitut pentru cafea și are proprietăți vitaminizante, care oferă energie pentru încheierea sarcinilor.

Tratamente naturiste pentru oboseală. Sucul de morcovi și mustul

Când este vremea mustului, nu evitați să îl consumați. Este un energizant natural cu proprietăți antioxidante importante. Mustul menține psihicul sănătos, îmbunătățește digestia și stimulează sistemul imunitar, iar oboseala este și ea ținută la distanță.

Sucul de morocovi are și el proprietăți excelente, fiind o doză de energie naturală și foarte sănătoasă.

Salatele de spanac înlătură oboseala. Spanacul conține fier, magneziu și potasiu, toate fiind surse importante de energie. Experții în tratamente naturiste pentru oboseală precizează că scorțișoara are efecte terapeutice importante.

O jumătate de linguriță de scorțișoară în cana cu lapte sau în iaurt face minuni, pe lângă o doză de energie, oferind și protecție sistemului imunitar, dar și un sprijin de încredere pentru memorie.

Mai multe articole despre:
tratamente naturiste pentru oboseala