MENIU

Tratamente naturiste pentru dureri de dinți

Tratamente naturiste pentru dureri de dinți. Durerile dentare sunt printre cele mai greu de suportat. În cazul în care nu aveți cum să contactați imediat dentistul, iată câteva tratamente naturiste pentru dureri de dinți.

Există remedii care alină durerea provocată de problemele dentare, precum abcesul sau neplăcerile cauzate de măselele de minte.

Tratamente naturiste pentru dureri de dinți. Apă cu sare

Cel mai simplu remediu pentru durerile de dinți este să vă clătiți gura cu apă în care ați pus puțină sare. Repetați procedura până când durerea începe să slăbească.

Un alt tratament util este cel cu alcool. Clătiți-vă gura cu o băutură spirtoasă, bogată în alcool. Chiar și apa de gură puternică, care conține alcool, vă poate ajuta să scăpați de durerile de dinți.

Specialiștii în tratamente naturiste recomandă și extractul de vanilie. Faceți o compresă cu acest extract și aplicați-o pe locul care vă doare. Extractul de migdale, dar și cele de mentă și lămâie au proprietăți similare.

..............

Luna marilor reduceri la televizoare, la eMAG. Oferta completă, la acest link.

..............

Uleiul din arborele de ceai este de asemenea indicat în aceste situații. Câteva picături puse pe o compresă, alături de ulei de lămâie, și tamponarea locului dureros vă poate scăpa de neplăceri.

Uleiul de oregano, amestecat cu ulei de măsline, și aplicat pe locul dureros poate fi și el un remediu eficient.

Tratamente naturiste pentru dureri de dinți. Oțetul de mere

O compresă cu oțet de mere va alina durerile, în timp ce mestecatul unei bucăți proaspete de rădăcină de ghimbir, sau chiar și un cățel de usturoi poate avea efecte imediate împotriva problemelor dentare.

Pentru dureri de dinți, puteți să mestecați și frunze proaspete de mentă sau să țineți o bucată proaspătă de ceapă sau cartof în locul respectiv.

Si frunzele de pătlagină au efect calmant, la fel și castravetele.

Un cub de gheață poate face minuni pentru cei care au dureri insuportabilă. Înfășurați un cub de gheață într-o pungă de plastic, pe care o țineți timp de 15 minute aproape de dintele tureros pentru a calma durerea. 

În cazul în care tratamentele naturiste nu dau niciun rezultat, contactați de urgență medicul dentist. 

Mai multe articole despre:
tratamente naturiste pentru dureri de dinti