MENIU

Totul despre excitația la femei

Femeile și bărbații se manifestă diferit atunci când vine vorba de excitație. Dacă bărbații au nevoie de puțin timp pentru a se excita, femeile trebuie să treacă prin anumite faze pentru a atinge punctul culminant

Când oamenii se excită, sexul ocupă toată atenția lor. Fenomenul cel mai evident care are loc în timpul excitării sexuale este dilatarea vaselor de sânge din pelvis și din organele genitale. De îndată ce o femeie începe să gândească intens la sex, vaginul ei începe să se umezească, pregătindu-l pentru o posibilă activitate sexuală.

Cele 4 faze ale excitației

1.    Faza de excitație: un stimul erotic, cum este sărutul, începe să pregătească organismul pentru sex. Aceast stadiu este însoțit de o creștere a ritmului cardiac, a tensiunii arteriale și a lubrifierii din interiorul vaginului.

2.    Faza de platou: este etapa în care corpul femeii începe să se pregătească pentru orgasm. Clitorisul devine sensibil la atingere, iar țesuturile din partea exterioară a vaginului încep să se umfle.

3.    Faza orgasmică: se caracterizată printr-o serie de contracții involuntare ale mușchilor pelvieni și spasme musculare în diferite părți ale corpului. Tot în acest stadiu, apare senzația de căldură, inima bate cu putere și pupilele se dilată.

Citește continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.

Mai multe articole despre:
femei relatii sex cupluri orgasm