MENIU

Topul celor mai interesante şi BIZARE produse de frumuseţe lansate în 2013

Invenţii interesante în frumuseţe, lansate în 2013

Industria frumusetii este mereu intr-o continua schimbare si dezvoltare, iar in fiecare an ne surprinde cu noi inovatii. Creta care ne coloreaza parul si creionul pentru riduri sunt din prezent, desi par sa fie mai degraba desprinse din viitor. Pe de alta parte vom face cunostinta si cu produse foarte utile, despre care vom spune ca sunt atat de revelatoare inca ne intrebam oare de ce nu fost inventate pana acum. Multe dintre produsele pe care ti le prezentam nu au aparut inca pe piata din Romania, insa pot fi achizitionate din magazine online internationale precum Amazon, Nordstrom, Asos, etc.

Aparate de coafare fara fir

Nu-i asa ca pozitionarea prizei iti poate da batai de cap atunci cand vrei sa te coafezi? Fie ca ai nevoie sa folosesti uscatorul de par, placa sau ondulatorul, de cele mai multe ori iti doresti ca ele sa nu aiba fir. Din fericire, marii producatori au scos pe piata astfel de produse, care functioneaza pe baza de baterii sau pe baza de acumulatori reincarcabili, avand autonomie de aproximativ o ora. Majoritatea ofera posibilitatea sa le utilizezi si cu si fara fir, ceea ce nu poate decat sa ne multumeasca.
    
Lingura frumusetii

Inventata de o femeie, un fost model pe nume Claudia A. Hoexter, Beauty Spoon, este, de fapt, o micuta lingurita care ne ajuta sa "extragem" din cutiile si sticlutele cosmetice si ultima farama ramasa de crema, lotiune sau ser. Un set de doua astfel de lingurite are un pret de pornire de 40 de lei. Desi nu se gaseste inca in Romania, setul poate fi achizitionat online prin intermediul marilor magazine, precum Amazon sau chiar de pe site-ul inventatoarei: http://beautyspoon.com/.

Aparatul de curatat porii

Panasonic produce unele dintre cele mai bune aparate de umezit tenul pe baza de ioni, destinate mai ales utilizarii in saloanele de frumusete. Insa, din fericire, au scos in piata un aparat mai mic si mai ieftin (cu un pret pornind de la 100$), Panasonic EH2511A, care poate avea acelasi efect ca cele profesionale. Practic, aparatul elibereaza abur si pe baza de vacuum curata usor porii, fara sa agreseze pielea. In plus, are si mai multe trepte, astfel incat sa poti curata mai bine zonele dificile. Momentan aparatul nu a ajuns pe rafturile din Romania, insa poate fi achizitionat de pe Amazon.

Citeşte mai multe pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
0 frumuseţe invenţii frumuseţe invenţii bizare