MENIU

Top. Cele mai bune promoții pentru articole de grădinărit

A venit primăvara și grădina trebuie îngrijită și amenajată pentru a fi un loc minunat în care să te relaxezi. Acum ai o mulțime de promoții care te ajută să îți aranjezi mai bine grădina.

Dacă ești pasionat de grădinărit, sau pur și simplu te pregătești de curățenia de primăvară în grădina ta și te gândești să o reamenajezi cât mai frumos, este clar că ești în căutarea celor mai bune promoții pentru unelte de grădinărit.

Am selectat câteva dintre cele mai interesante oferte pentru produse de grădinărit și de amenajare a grădinii tale. Vezi care ți se potrivește cel mai bine și care te avantajează.

Toate promoţiile la articole de grădinărit de la eMAG pot fi consultate AICI. Promoţiile unui alt magazin, Happymax, sunt AICI.

Promoții articole de grădinărit: Greblă pentru frunze cu coadă Fiskars

Dacă vrei cu adevărat să ai grijă de grădina ta, trebuie neaparat să ai la îndemână o greblă pentru a face curățenie. Această greblă de la Fiskars are o coadă foarte rezistentă din aluminiu, este dotată cu 25 de dinți lungi, elastici și are o eficiență sporită pentru greblarea gazonului.

Grebla este fabricată din plastic special PBT, rezistent și flexibil. Toate detaliile despre această greblă, dar și prețul ei, le găsiți AICI.

Promoții articole de grădinărit: Furtun de grădină extensibil

Furtunul extensibil XXL de 30 m cu pistol este un nou concept în ceea ce privește soluțiile de udare în grădină, deoarece este extensibil și ocupă spațiu minim în grădină atunci când nu este folosit.

Furtunul are o lungime de 30 m atunci când este folosit, iar când nu este extins ajunge la 10m. El nu se extinde decât în momentul în care dați drumul la apă. În plus, acest furtun de grădină este dotat cu un pistol de udare cu 7 poziții diferite pentru diferite funcții de jet.

Întreaga ofertă și prețul furtunului extensibil le găsiți AICI.

Promoții articole de grădinărit: Foarfecă pentru crengi Topex

Foarfeca pentru crengi de la Topex este excelentă pentru grădina ta. Are fălci foarte puternice, astfel că poți cu ușurință să cureți pomii chiar și de crengi ceva mai groase.

Lamele foarfercii sunt făcute din oțel foarte rezistent și are o mărime de 220/56mm.

Întreaga ofertă pentru foarfeca de crengi o găsiți AICI.

Promoții articole de grădinărit: dispozitiv solar cu vibrații sonore împotriva rozătoarelor

Toate grădinile au inamicii lor. Dacă ești în căutarea unei soluții cât mai 'curate' împotriva rozătoarelor cum ar fi șobolanii, șoarecii sau cârtițele, acest dispozitiv solar cu vibrații sonore este ideal.

Dispozitivul are nevoie de lumina soarelui pentru ca bateria reîncărcabilă încorporată să fie complet reîncărcată cu enegie solară. Dispozitivul emite vibrații sonore la fiecare 25 de secunde pentru a păstra rozătoarele la distanță, fără să le rănească.

Întreaga ofertă pentru acest dispozitiv împotriva rozătoarelor o găsiți AICI.

Promoții articole de grădinărit: seră plante

Aceasta este o seră de dimensiuni mici, 120h, 40l și 75 L, potrivită pentru cultivarea răsadurilor de flori atunci când vremea de afară nu o permite. Sera este confecționată dintr-un material antișoc și este dotată cu un recipient pentru drenarea apei.

Husa anti UV, transparentă, permite trecerea razelor solare benefice dezvoltării armonioase a plantelor. Este foarte ușor de montat și transportat.

Întreaga ofertă pentru această seră o găsiți AICI.

Promoții articole de grădinărit: Felinar solar

Acest felinar solar nu este numai util pentru grădina voastră ci are și un aspect care îmbunătățește și dă o personalitate grădinii. Felinarul solar se încarcă pe timpul zilei cu ajutorul luminii soarelui și pornește automat atunci când se lasă întunericul.

Are și o opțiune off, dacă vreți ca el să nu pornească. Puteți alege felinare de culori diferite.

Întreaga ofertă pentru acest felinar o găsiți AICI.

Promoții articole de grădinărit: Toporul universal Fiskars

La orice grădină este nevoie de un topor profesional pentru pregătirea lemnelor de foc pentru grătar. Toporul de la Fiskars are un mâner din plastic cauciucat și o lamă foarte rezistentă din oțel inoxidabil.

Toporul are 60 de cm și cântărește 1,5 kg.

Întreaga ofertă pentru acest topor o găsiți AICI.

Promoții articole de grădinărit: Bordură din plastic pentru peluză

Pentru a proteja tufele de flori sau răsadurile este necesară delimitarea lor cu ajutorul unor borduri de plastic.
Aceste borduri sunt foarte ușor de utilizat, sunt prevăzute cu piciorușe care se înfig în pământ și se pot asambla una cu cealaltă pentru a forma un gard rezistent, flexibil și extensibil.

1 lot de borduri cuprinde 5 bucăți și totalizează o lungime de 275cm, având o înălțime de 55cm.

Întreaga ofertă pentru aceste borduri din plastic o găsiți AICI.

Mai multe articole despre:
null