MENIU

TOP 4 cele mai bune la pat femei din istorie. Una şi-a început ''activitatea'' la mănăstire

Toată lumea ştie că bărbaţii sunt cei care de obicei se mândresc cu CV-urile lor sexuale, însă nu ştim cât de productive şi de folositoare sunt partidele lor de sex.

În istorie există şi câteva femei care se puteau mândri cu o listă destul de mare de bărbaţi care le-au trecut prin pat. Unele dintre ele au reuşit să obţină în pat ceea ce bărbaţii nu au putut să obţină nici pe câmpul de luptă.

Cracked a efectuat un top patru al acestor femei:

1 . Contesa de Castiglione a fost atât de bună la pat încât a reuşit să unească o ţară

Virginia Oldoini s-a născut în Toscana în 1837. La vârsta de 17 ani, părinţii au căsătorit-o cu un bărbat cu 12 ani mai în vârstă decât ea. Dar, un an mai târziu, vărul ei a decis că ar fi mult mai convenabil pentru cariera ei şi pentru ţară dacă Virginia ar fi disponibilă ca amantă a lui Napoleon al III-lea.

În acea perioadă, Italia era alcătuită din multe regiuni mai mici şi vărul Virginiei a făcut parte din grupul care a dorit să unifice aceste regiuni şi să formeze o ţară. El a folosit-o pe verişoara sa pentru a-şi duce la îndeplinire planul de a uni ţara. Virginia a reuşit să devină amanta împăratului şi peste un an Napoleon al III-lea a trimis trupe pentru a uni peninsula.

2. Peggy Guggenheim, o colecţionară care combina arta cu sexul

Peggy a fost căsătorită de două ori şi a avut doi copii, dar nu acestea au fost punctele culminante ale vieţii sale. Cele mai multe biografii estimează că pe parcursul vieţii ei a avut aproximativ 1000 de iubiţi. Până şi în propria ei autobiografie numită ”Memoriile unui iubitor de artă” a început să menţioneze despre activitatea sa artistică abia de la pagina 110, dintr-o carte de 200 de pagini. Acest lucru se datorează mai ales faptului că a avut foarte multe de spus despre barbaţi şi sex.

Materialul complet pe Descopera.ro.

Mai multe articole despre:
mănăstire sex Virginia Oldoini Peggy Guggenheim