MENIU

TOP 15 cele mai neprietenoase oraşe din lume. Cine conduce clasamentul

Moscova a fost desemnat cel mai neprietenos oraş din lume, în urma unui sondaj online realizat de site-ul Travel+Leisure. Pe următoarele două locuri în acest clasament se află Atlantic City (SUA) şi St. Petersburg (Rusia).

Moscova a fost votat cel mai neprietenos oraş din lume. Capitala Rusiei şi-a căpătat această reputaţie, întrucât localnicii nu le sunt de ajutor turiştilor şi au o atitudine distantă sau nepăsătoare faţă de străinii care îi vizitează, scrie The Independent.

Pe următorul loc s-a clasat Atlantic City, ai cărui rezidenţi au fost caracterizaţi ca fiind „nepoliticoşi” şi mai tot timpul grăbiţi.

Locul al treilea în acest top a fost ocupat de un alt oraş din Rusia, şi anume St. Petersburg.

Şi Los Angeles şi New York, metropolele americane care atrag cei mai mulţi turişti, au intrat în clasamentul celor mai neprietenoase oraşe din lume.

În vreme ce Los Angeles-ul a fost catalogat ca fiind plin de „oameni obraznici, care încearcă să te păcălească în orice chip”, despre New York, respondenţii au spus că „are tot ce vrei – numai nu întreba pe cineva pe stradă să te ajute să găseşti ceva”.

Topul a fost întocmit în urma unui sondaj realizat de site-ul Travel+Leisure.

Aşadar, iată care sunt cele mai neprietenoase 15 oraşe de pe glob:

1. Moscova, Rusia,

2. Atlantic City, SUA

3. St. Petersburg, Rusia

4. Marsilia, Franţa

5. Los Angeles, SUA

6. New York, SUA

7. Philadelphia, SUA

8. Baltimoere, SUA

9. Las Vegas, SUA

10. Cannes, Franţa

11. Beijing, China

12. Miami, SUA

13. Washington, SUA

14. Frankfurt, Germania

15. Boston, SUA