MENIU

Top 10 laptopuri de la eMAG ce au reduceri mari și după Black Friday

Chiar dacă Black Friday la eMAG a trecut, o mulțime de produse rămân la reduceri foarte mari, trebuie doar să studiați oferta cu atenție.

Toate laptopurile de la eMAG cu reduceri mari le găsiți AICI.

Chiar dacă promoțiile de Black Friday au trecut la eMAG, întregul final de lună noiembrie va avea discounturi importante pentru anumite categorii de produse care sunt la mare căutare în această perioadă.

Întregul final de an este însoțit de o serie de promoții precum Black Friday, iar cele mai vizate produse sunt gadgeturile și electrocasnicele. Astăzi vă prezentăm top 10 al laptopurilor ce au cele mai mari procente de discount în acest moment.

eMAG – reduceri mari la laptopuri, după Black Friday – Acer Aspire

Laptopul Acer Aspire ES1 este unul dintre laptopurile care au cele mai mari discounturi, comparabile cu cele de Black Friday de la eMAG. Laptopul e dotat cu un procesor Intel Celeron de 2.16 Ghz, are un display HD de 15.6 inch, 4 Gb memorie internă și 500 Gb spațiu de stocare. Laptopul e dotat și cu placă video Intel HD Graphics. Oferta are o reducere de 28% și poate fi găsită AICI.

eMAG – reduceri mari la laptopuri, după Black Friday – Toshiba Satellite C40

Laptopul Toshiba Satellite este unul de foarte mare calitate, dotat cu procesor performant Intel Celeron Dual Core de 1.6 Ghz și are 14 inch display. Laptopul are memorie 32 GB eMMC și placă video Intel HD Graphics. În plus, e dotat cu sistemul de operare Windows 8.1. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – reduceri mari la laptopuri, după Black Friday – Lenovo IdeaPad G50-45

Un alt laptop puternic ce are reducere mare este Lenovo IdeaPad G50-45. Acest laptop are un discount de 25%, la fel de mare precum cele din promoțiile de Black Friday de la eMAG. Laptopul e dotat cu procesor AMD A4 de 1.8 Ghz și are 15.6 inch. Laptopul are unitate optică și Window 10 preinstalat. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – reduceri mari la laptopuri, după Black Friday – HP 250

25% discount și pentru laptopul foarte pefromant de la HP, modelul 250 G4 care are procesor Intel Core i3 cu frecvență de 1.7 Ghz Haswell, display de 15.6 inch, 4 Gb memorie și 500 Gb spațiu de stocare. Laptopul are placă video și unitate optică dar vine vără sistem de operare instalat. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – reduceri mari la laptopuri, după Black Friday – HP 255 G4

Tot din gama laptopurilor HP vă prezentăm un alt laptop care are reducere de 23% și este accesibil pentru orice buget și are și o configurație cel puțin interesantă pentru orice pasionat de tehnologie. Laptopul are procesor AMD de 1.4 Ghz, display mare de 15.6 inch și spațiu de stocare de 1 TB. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – reduceri mari la laptopuri, după Black Friday – Asus

Modelul pe care vi-l recomandăm de la Asus beneficiază de 21% reducere, chiar și după Black Friday, de la eMAG. Laptopul are un procesor Intel Pentium Quad Core de 2.16 Ghz și HDD de 500 Gb. Prețul îl găsiți AICI.

eMAG – reduceri mari la laptopuri, după Black Friday – Toshiba Satellite C55

Tot din gama Satellite de la Toshiba vă mai prezentăm în acest articol un laptop cu reducere de 21% și performane pe care nu le puteți ignora. Procesor Intel Celeron Dual Core cu frecvență de 1.6 Ghz, 15.6 inch și unitate optică incorporată. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – Reduceri mari la laptopuri, după Black Friday – Lenovo IdeaPad Yoga

Laptopul Lenovo Idea Pad Yoga are abilitatea de a se transforma în tabletă, are un procesor Intel Core i5 foarte puternic de 2.3 Ghz, Skylake, 14 inch display cu rezoluție Full HD, de tip IPS care are și funcția de Touch Screen. În plus, laptopul are 4 Gb memorie și 500 Gb spațiu de stocare+ 8 Gb SSHD. Laptopul mai e dotat cu placă video de înaltă performanță nVIDIA GeForce 920 M 2GB și sistem de operare Windows 10.

Laptopul are la eMAG reducere ca de Black Friday, de 15%. Puteți consulta oferta AICI.

eMAG – reduceri mari la laptopuri, după Black Friday – 2 în 1 Acer Aspire Switch

Un alt laptop 2 în 1 este Acer Aspire Switch care are niște performanțe uluitoare pentru prețul foarte accesibil la care e disponibil acum, după reducerea de 15%. Laptopul e dotat cu procesor Quad Core Intel Atom de 1.33 Ghz. Laptopul are display mic de 10.1 inch IPS, ușor de transportat, 2 Gb DDR3 și memorie de 64 Gb. Laptopul mai e dotat cu Wifi, bluetooth și sistem de operare Windows 10, cel mai nou de pe piață.

Oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG – reduceri mari la laptopuri, după Black Friday – Apple MacBook Pro 13

Laptopurile de la Apple sunt cele mai căutate dar și cele mai scumpe, acum însă o reducere foarte mare, chiar după Black Friday, este disponibilă la eMAG. Laptopul e dotat cu procesor Intel Dual Core i5 de 2.5 Ghz, display de 13.3 inch și placă video dedicată. Prețul cu reducere de 13% poate fi consultat AICI.

Mai multe articole despre:
laptopuri black friday emag