MENIU

TOP 10. Cele mai populare destinații turistice ale anului 2015

Un portal de călătorii a alcătuit un clasament al celor mai populare destinații turistice pentru anul 2015. Topul a fost alcătuit pe baza a milioane de voturi venite de la pasionații de călătorii din toată lumea.

Pe locul 10 este Cape Town, orașul aflat în sudul extrem al continentului african, le oferă turiștilor acces la plajă, dar și ocazia de a vizita rezervații naturale sau Insula Robben, unde se află închisoarea unde Nelson Mandela a fost închis timp de 27 de ani.

Pe 9 e Paris. În anul 2013 capitala Franței a fost vizitată de 29,3 milioane de vizitatori, fiind una dintre cele mai vizitate destinații turistice din lume.

Pe locul 8 a fost votat Buenos Aires, Argentina. Locul de naștere al tangoului este captivant și plin de energie. Cartierele vechi sunt pline de restaurante romantice, moștenirea europeană a orașului sud-american fiind evidentă în arhitectura sa, în bulevardele largi și în parcurile sale. Cafeneaua Tortoni, cel mai vechi bar din oraș, îi va transporta pe turiști înapoi în anul 1858.

Pe 7 e Roma. Orașul este un adevărat colaj de piețe și de monumente istorice uimitoare precum Fontana di Trevi, Panteonul sau Colosseumul.

Întregul top și imagini din cele mai populare orașe ca destinație în 2015 le puteți găsi la acest LINK

Mai multe articole despre:
null