MENIU

TOP 10 cele mai ÎNFRICOŞĂTOARE locuri de muncă

TOP 10 cele mai ÎNFRICOŞĂTOARE locuri de muncă

In ce domeniu nu te-ai vedea niciodata sa lucrezi? Politicianul ocupa locul 1 in topul celor mai infricosatoare locuri de munca, al tau pe ce loc e?

Potrivit unui studiu al CareerBuilder.com, sa fii politician este ingrozitor, din punctul de vedere a 56.85% dintre americani.

O sa ramai uimita cand o sa vezi ce functie ocupa locul 10 in top. Tu ce job nu ai vrea sa ai niciodata in viata? De ce loc de munca iti este cel mai teama?

1. Sa fii politician nu este cea mai usoara meserie. Nici nu este dificil sa intelegi de ce. Trebuie sa ai curajul sa vorbesti in fata multor oameni, sa fii pregatita sa fii respinsa de ceilalti si, mai mult decat atat, exista o responsabilitate enorma care iti apasa pe umeri.

2. Microbiolog este functia de care multi fug in ultima perioada. Singurul lucru prin care definesc acest job este Ebola.

3. Bodyguard la concertele de muzica pop pentru tineri. Nu este deloc usor sa controlozi o multime de tineri isterici.

4. Educator- ai vazut vreodata o camera plina de copii in care sa nu fie mai mereu haos? Educatorii sunt cei mai curajosi oameni cand vine vorba de educatie.

5. Nu este usor sa fii criminalist. Multa lume are fobie de sange, iar criminalistii spun ca la locul crimei nimic nu se compara cu ceea ce vedem la TV.

Citeşte mai mult pe feminis.ro

Mai multe articole despre:
angajat job loc de muncă