MENIU

Toți vecinii râdeau de ei, numindu-i bolnavi. Greu de crezut ce a urmat peste 22 ani…

Un cuplu a demonstrat întregii lumi că dragostea nu are limite. 

La începutul anilor ’90, englezul Tommy Pilling a întâlnit-o pe fata viselor sale, Marianne. Ambii sufereau de sindromul Down.

După mai multe întâlniri Tommy a decis că vrea să-și lege viața sa de viața acestei fete. El a venit la mama fetei să-i ceară binecuvântarea. În același timp arătându-i inelul câștigat la jocurile automate. Linda nu se împotrivea deciziei lui Tommy…

Desigur, cu timpul au mers la un magazin de bijuterii și Tommy a ales pentru iubita sa un inel adevărat. Marianne nici nu se îndoia ce răspuns să-i dea iubitului. Din exterior au fost criticați aspru. Într-un moment au avut impresia că lumea întreagă este contra lor.

În ciudata tuturor, în 1995 cuplul a fost cununat într-o biserică frumoasă din zonă.

Sora lui Marianne povestea, că ea nici un pic nu s-a îndoit de faptul că mariajul lor va fi fericit, fiindcă Marianne după prima întâlnire cu Tommy a venit acasă foarte încântată și a cerut voie să-l invite la cină.

Marianne visa la o nuntă ca în povești. Așa a și fost evenimentul lor!

Peste 22 de ani Tommy și Marianne sunt fericiți împreună. Astfel au închis gurile rele care au fost împotriva căsătoriei lor. Ei nu își pot imagina viața unul fără altul!

Admirând această alianță, sora lui Marianne a creat o pagină specială pe Facebook, dedicată lor. Oamenii din toată lumea îi admiră și le urează viață lungă și fericită. Mulți susțin că acest cuplu a putut demonstra că dragostea nu are limite.

sursa

Mai multe articole despre:
sindromul Down