MENIU

Tipuri de bărbați de care să fugi

Există anumite tipuri de bărbați care nu pot fi corectați nici de cea mai deșteaptă și răbdătoare fată. De acest tip de bărbat să fugi!

     Colecționarul poate vorbi foarte frumos, știe cum să aibă grijă de sine, este extrem de fermecător și a avut atâtea femeie… Deseori ne îndrăgostim în acești Don Juani și sperăm să ocupăm locul Donei Anna în viețile lor: doar, indiferent cât de aventuros nu ar fi, va vrea, odată și odată, să se oprească, nu?

Pe lângă acestea, ”colecționarii” de acest tip sunt foarte pricepuți în logica feminină și știu cum să lovească din toate părțile: să se joace cu mila și frica femeilor, cu instinctul lor de mame, cu dorința unora de a se sacrifica. Însă, oamenii nu se schimbă.

Iar dacă biografia lui de amorez este plină de alte zeci de femei iar când vorbește la telefon o face mereu la distanță și în liniște, atunci ar trebui să-ți faci bagajele și să scapi de el cât mai devreme…

     Manipulatorul este o personalitate puternică, obișnuiește să-și asume responsabilități, să ia decizii și să te apere! La început, insistă asupra faptului că ar trebui să renunți la serviciul tău (”eu doar câștig destui bani pentru a ne întreține pe amândoi!”), îți verifică mesajele de pe rețelele de socializare (”Nu ai încredere în mine?!”) și încearcă să te izoleze de prietenii tăi (”Dar de mai ai nevoie de oameni apropiați, când mă ai pe mine?”).

     Ratatul. Obișnuim să ne hrănim cu iluzii, care ne spun că un bărbat matur care e șomer și nu are nici un fel de formare profesională este un Steve Jobs în hibernare.

Dar, cât nu ar fi de greu de recunoscut, un șomer de 30 de ani nu va fi milionar la 31. Dar ratatul nu e caracterizat doar prin venitul său, ci prin personalitatea lui.

El iubește să-și explice pasivitatea sa printr-o ideologie stranie de genul ”toți oamenii bogați sunt hoți”, crezând, de asemenea, în povești dulci care spun că ar trebui să fie iubit așa cum este.

Desigur, nu toți sunt gata să se laude cu o carieră de succes și un cont bancar enorm. Dar ratații de deosebesc prin faptul că invidiază succesul altora, urăsc tot și pe toți, nu cred în sine și pur și simplu nu pot face nimic de valoare.

     Problematicul. Cu asta s-a despărțit pentru că a plecat să lucreze în SUA, cu alta, pentru că părinții ei nu l-au acceptat, iar cealaltă l-a înșelat. Are deja o vârstă înaintată, iar în spate nici o despărțire în care el să fie cel vinovat.

Comportamentul său straniu, împreună cu istorie amoroasă tristă, va deschide un secret: ceva nu e în regulă cu el.

Mai multe articole despre:
cuplu tipuri de barbati