MENIU

“Tinerete fara batranete nu este un mit” Sfaturi de intinerire de la singurul roman specializat

Seria sfaturilor oferite de doctorul Ovidiu Penes continua. Experienta si pregatirea de care are parte il face eligibil pentru a da sfaturi cu privire la Age Management. Astaza, specialistul ne povesteste despre faptul ca "Tinerete fara batranete nu este un mit". 

Chiar daca nu recunosc intotdeauna, oamenii isi doresc indiferent de varsta o piele lipsita de riduri, frumusete, stralucire, sex-appeal si activitate sexuala ca in cei mai frumosi si buni ani ai vietii. L-am intrebat pe Dr. Ovidiu Penes la ce programe si pachete ar putea apela pentru a-si implini dorintele.

"Nici nu trebuie să recunoască cu voce tare, pentru ca toți ne dorim să fim sănătosi și frumosi oricând. Vrem asta pentru noi, dar si pentru cei pe care ii iubim, vrem ca parintii nostri sa-si elimine riscurile de boli si sa traiasca plini de energie si pofta de viata, vrem ca partenera sau partenerul de viață să arate ca atunci cand ne-am îndrăgostit. Desigur că ne interesează să arătăm bine la exterior, la fiecare ora să emanam tinerețe și energie, dar vrem ca acest lucru să-l resimțim in tot corpul nostru, vrem să fim sănătoși și pe dinăuntru, iar stare noastra de bine sa fie ca in cei mai frumosi ani ai nostri, ca la 20 de ani. Pentru asta, sigur trebuie să evaluăm foarte exact fiecare pacient cu pachete de diagnostic care pot merge până la analize genetice care pot scrie cu exactitate harta unicitatii pacientului și în funcție de părțile bune și părțile rele descoperite în urma acestor analize, dar și de opțiunea personala a fiecărui pacient, pot apela la un program de tratament personalizat care să permită regenerarea întregului organism. Mai mult chiar, după încheierea procesul intensiv de regenerare, pacientul poate primi sfaturi personalizate pe care să le urmeze singur întreaga viață, astfel încât să se protejeze și să-și maximizeze potențialul genetic”, spune doctorul Ovidiu Penes.

Domeniul age management este unul cu istorie in America si alte tari civilizate. Suntem curiosi care ar fi beneficiile acestui domeniu pentru romani si care este publicul tinta pentru astfel de servicii?
“Orice om are nevoie să fie protejat de boală și neputința. Inițial sistemele noastre protective functioneaza la întreaga capacitate după vârsta de 30 de ani, însă toate aceste mecanisme ajung ușor-ușor să se degradeze, nimeni nu le regenerează, nu ne oferă materia prima necesară unei funcționări optime, nutriția nu este una din cele mai fericite și mai mult chiar, în mod constant supunem organismul la o serie întreaga de excese voite sau nu. În consecință, dacă-ți pasă ce se va întâmpla cu tine, poți face un mic pas in a vedea exact ce-ți rezervă viitorul din punct de vedere genetic si medical și ulterior, la brat cu specialistul in age management, sa acționezi protejându-ti bunul cel mai de preț, sănătatea, prin programe revolutionare si complexe de intinerire medicala. Dacă ai peste 40 de ani și ai început să simți ca nu mai esti la fel ca la 20 de ani, înseamnă că deja poți acționa specific, isi poti cunoaste unicitatea celulara, poti afla ce din viata de zi cu zi iti face bine si ce nu si te poti ajuta de expertiza unui specialist in age management pentru a obtine o harta de lifestyle valabila toata viata si un program personalizat de intinerire medicala. Asadar, tineretea fara batranete nu este un mit, poate fi realitate”, ne-a mai spus dr. Penes.

Dr. Ovidiu Penes este fondatorul Clinicii de Age Management, prima clinica de intinerire medicala din Romania. Este specializat in SUA intr-un domeniu revolutionar in Romania, Age Management, doctor in Stiinte Medicale, medic primar, cu specializari in intreaga lume, cadru didactic si membru in comisiile de examinare din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Bucuresti. Str. Londra nr. 36.

 

Mai multe articole despre:
dr. ovidiu penes