MENIU

INCREDIBIL! Ștefan Bănică Jr., ATAC DUR la adresa lui Brenciu: „Vorbești mult și mă obosești”

La previzionalizarea primului episod al show-ului X Factor, cei doi jurați au avut un schimb de replici acide. Acest gen de replici va exista și pe parcursul întregului sezon al emisiunii. 

Vineri seara va avea loc prima ediție a emisiunii X Factor, în care noile achiziții ale Antenei 1 vor încerca să facă spectacol. Jurații, Horia Brenciu, Ștefan Bănică Jr. și Delia Matache, alături de prezentatorii Răzvan și Dani, au fost prezenți astăzi la întâlnirea cu presa, pentru a răspunde întrebărilor venite din partea jurnaliștilor. Dacă în prima ediție îl vom vedea pe Ștefan Bănică Jr. aruncând cu scaune prin platoul de filmare, astăzi l-am putut surprinde adresându-i câteva replici acide colegului de juriu, Horia Brenciu. Se pare că, ce doi își vor arunca vorbe grele și pe parcursul emisiunii. “Pe vremea când lansam eu albume, tu nu știai ce e ăla un album. Măi omule, vorbești mult și mă obosești. Nu am cum să îl schimb la 40 de ani. Și nici nu mă interesează. Nu e treaba mea”, a fost replica lui Ștefan, când Brenciu încerca să explice cât de consistent va fi X Factor, în acest sezon.

“Nu a fost nimic în capul lui când a aruncat cu scaunul
Întrebat despre reacția pe care a avut-o atunci când un concurent interpreta o piesă emoționanță, Ștefan Bănică Jr. nu a reușit să răspuncă, iar Horia Brenciu a intervenit. “Nu a fost nimic în capul lui când a aruncat cu scanul în platou”. Îmediat Ștefan a recunoscut: “Da, a fost un gest incontrolabil. A fost tare tipul dacă a reușit să mă determine să nu mă contolez.”

Mai multe articole despre:
null