MENIU

TeamDeals continuă Black Friday. Top 10 reduceri de până la 75%. Oferte și la city break

Magazinul online TeamDeals.ro continuă reducerile de Black Friday. Iată câteva dintre ofertele pe care le găsești astăzi.

Întreaga ofertă TeamDeals de Black Friday o găsiți LA ACEST LINK

Bocanci barbati, negri deschis Hiking, imblaniti - Tuareg. Bocanci foarte practici - caldurosi, confortabili si foarte cool. Da un aer fresh tinutei tale de iarna, purtand bocanci maro. Mai multe detalii și întreaga ofertă găsiți LA ACEST LINK. 



Baterie Externa Power 20000 mah baterie urgenta cu 3 USB pentru telefoane, tablete, camere foto/video C24. Baterie externa este compatibila cu toate telefoanele mobile, tablete, smartphones, e-book reader, iPad, GPS-uri, PSP, camere foto/video si a altor echipamente care se pot alimenta de la USB 5V. Mai multe detalii și întreaga ofertă găsiți LA ACEST LINK. 

City Break Roma din Bucuresti Ianuarie - Februarie 2019 - Hotel Acropoli 2* - 3 nopti cazare cu mic dejun si transport avion. Mai multe detalii și întreaga ofertă găsiți LA ACEST LINK. 

Cizme calduroase dama - pentru sezonul rece. Cizmele perfecte pentru zilele friguroase de iarna,din piele ecologica ,rezistente la apa si murdarie,interiorul este realizat din lana,care ofera confortul termic,talpa usor flexibila si aderenta.se pot purta cu manseta ridicata sau rasucita sa puteti asorta oricarui stil,de la jeans la rochii.culori disponibile negru,maro inchis,bej,camel,gri,masuri de la 36 la 40. Mai multe detalii și întreaga ofertă găsiți LA ACEST LINK. 

Proiector LED - 36 leduri, joc de lumini. Proiector efect lumini Led Flat, afiseaza in mod constant o serie de lumini in diverse culori, poate fi conectat la controllerul DMX, ritmul muzicii formand noi variatii si jocuri de lumini, in functie de puterea sunetului si de tonurile emise. Mai multe detalii și întreaga ofertă găsiți LA ACEST LINK. 

Mentineti curatenia in masina cu aspiratorul auto, la doar 59 RON in loc de 149 RON. Aspiratorul este puternic (maxim120 W) se alimenteaza direct de la bricheta masinii si permite o depozitare usoara si foarte practica a sacului de strangere a gunoiului, prin constructia sa ergonomica. Mai multe detalii și întreaga ofertă găsiți LA ACEST LINK. 

Set oale din inox, 9 straturi, inductie, Elvetia, 12 piese. Mai multe detalii și întreaga ofertă găsiți LA ACEST LINK. 

Cea mai revolutionara perie pentru indreptat parul de pe piata actuala, fara a-l degrada. Mai multe detalii și întreaga ofertă găsiți LA ACEST LINK. 

Cel mai bun instrument de autoaparare: lanterna-electrosoc + Cadou portofel barbati. Va puteti apara foarte usor de posibilii agresori, de cainii vagabonzi sau de animalele salbatice. Este foarte puternic (1000 kv), rezistent (duraluminiu) si usor de folosit Este prevazut cu lanterna (1 led 180 lumeni) si buton de siguranta pentru a evita descarcarile accidentale. Mai multe detalii și întreaga ofertă găsiți LA ACEST LINK. 

Perie ceramica pentru indreptat parul + ondulator. Dispune de reglaj manual al temperaturii care poate varia de la 185 de grade celsius pana la temperatura de 233 de grade. Mai multe detalii și întreaga ofertă găsiți LA ACEST LINK.