MENIU

Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu. Mister Pink vrea să îi plătească azilul

Irinel Columbeanu a ajuns la azil

După aflarea veștii că Irinel Columbeanu a ajuns la azil, Mister Pink, soțul Monicăi Gabor, i-ar fi făcut o ofertă de nerefuzat fostului milionar de la Izvorani! Afaceristul de origine chineză s-ar fi oferit să plătească toate costurile pentru ca Irinel Columbeanu să se mute într-un azil din America. 

De câteva săptămâni, Irinel Columbeanu locuiește într-un centru pentru vârstnici, dar directorul azilului a dezvăluit că fostul milionar nu își permite financiar să locuiască acolo. Pensia pe care are în prezent este de 2000 de lei. Proprietarul centrului i-a făcut o reducere consistentă și a dezvăluit că oameni necunoscuți îl sună pentru a face donații pentru Irinel Columbeanu.

"Nu mi-a trecut prin gând, dar eu nu consider că e vreo decădere sau vreo problemă, ci cred că așa a vrut Dumnezeu", a declarat Inrinel Columbeanu.

Emoționat de starea fostului afacerist ar fi fost și actual soț al Monicăi Gabor, Mister Pink. Milionarul chinez s-ar fi oferit să îi plătească mutarea la un azil de lux din America.

Potrivit apropiaților, Irinel Columbeanu ar fi rămas surprins de gestul făcut de Mr. Pink și chiar s-ar gândi serios la propunerea acestuia.

Mister Pink și Monica Gabor s-au cunoscut la puțin timp după divorțul modelului de Irinel Columbeanu. Monica s-a mutat în Statele Unite, împreuna cu fiica Irinuca, iar de atunci are o viață cât mai discretă alături de milionarul chinez. 

Mai multe articole despre:
irinel columbeanu mr pink azil sua monica columbeanu