MENIU

Super concert de rock la Arenele Romane, în scop umanitar

Trupele Grimus, ZOB, Trooper şi AURA vor oferi o supradoză de rock românesc, vineri, 6 noiembrie, pe scena Arenelor Române, în cadrul unui eveniment organizat de Legal Magazin Events.

Concertul, intitulat Legal Rock, va îmbina genurile hard-rock şi rock alternative şi va fi prezentat de Cristi Hrubaru, un împătimit al fenomenului. Acţiunea este organizată pentru sprijinirea Asociaţiei Stop Autismului.

Grimus este o formaţie de rock alternativ din Cluj Napoca, înfiinţată în anul 2005. În 2007, Grimus a cântat în deschidere pentru Sophie Ellis-Bextor la Bucureşti şi a câştigat locul întâi în finala naţională din cadrul concursului Global Battle of the Bands (GBOB) şi s-a calificat în finala mondială de la Londra. În anul 2012, Grimus a deschis concertul de pe Arena Naţională al trupei Red Hot Chili Peppers. Cel mai recent album al formaţiei, Emergence, a fost lansat în noiembrie 2014.

ZOB a debutat în 1993, iar în 1996 a apărut primul disc: "Parodisiac", o culegere de parodii ale unor piese celebre. În 1998, ZOB a lansat albumul "Telenovelas", cu care a ocupat locul 1 în mai multe topuri de specialitate. În 2004, trupa a lansat albumul "Printre Nori", iar în 2009 albumul ZuluOscarBravo.

Trooper este o formaţie românească de heavy metal, originară din Târgovişte, înfiinţată în 1995. Pe 4 august 2008, trupa a fost aleasă pentru a deschide concertul de la Bucureşti al trupei britanice Iron Maiden. În 2009 Trooper a concertat alături de Nazareth şi Manowar. Pe 25 aprilie 2015, Trooper a sărbătorit 20 de ani de activitate muzicală printr-un show unic, la Arenele Romane din Bucureşti.

Trupa AURA a fost înfiinţată la finalul anului 2011.În 20014 trupa a câştigat prima ediţie a Black sea Battle of the bands la Kavarna Rock Fest. AURA a cântat în deschiderea unor formaţii ca Europe, Helloween, Nazareth , Gotthard, Sabaton, Jorn, Pretty Maides.

Biletele pot fi găsite pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iaBilet (Magazinele Muzica, Uman, Senia şi Perfect Tour), inclusiv în ziua concertului la intrare, la preţul de 50 de lei.

 

Mai multe articole despre:
zob