MENIU

SPECTACULOS! Cine este COREGRAFUL din spatele celor mai de SUCCES artiști români

Elena Gheorghe, Anda Adam, Alb&Negru, Andra, Cristina Spătar, sau Free Deejays. Aceștia sunt doar câțiva din artiști care s-au bucurat de-a lungul carierei de coregrafia impresionantă pe care fondatorul trupei “TROUBLE CREW” le-a pregătit-o. Mai mult de atât, același dansator-coregraf se ocupă și de unele show-uri de televiziune. 

In iunie 2006, plin de optimism, coregraful Paul Gheorghe se hotaraste sa infiinteze trupa de dansatori “TROUBLE CREW”. Alaturi de ei avea sa formeze o echipa cu care sa aduca dansul la un alt nivel in tara noastra. "Mi-am dorit să schimb cu totul mentalitatea pe care oamenii o au despre street dance, sa fie mai deschisi spre acest stil si sa-l abordeze cu mai mare incredere. Sa-i recunoasca meritul", ne-a spus Paul Gheorghe.

https://www.facebook.com/trouble.dance.studio?pnref=about.overview

Astazi, cu fiecare reprezentatie pe care o are, Trouble Crew reuseste sa ii molipseasca pe toti cei care o privesc cu energia pe care o emana, pofta de viata si dragostea de dans. Alaturi de ei, oamenii invata sa iubeasca dansul si inteleg ca fiecare miscare din viata de zi cu zi poate prinde culoare, atunci cand este exprimata prin dans. Si asta pentru ca dansul inseamna pentru ei mai mult decat simpla executie a unor miscari. Inseamna: pasiune, dorinta, vise devenite realitate, munca, prietenie, CARACTER, AMBITIE, PERSONALITATE! http://trouble.ro/

De la infiintarea trupei si pana astazi, TROUBLE CREW si-a dobandit un renume atat in zona street dance-ului, cat si in lumea showbiz-ului de la noi din tara.

Au castigat numeroase premii la concursuri de hip hop atat individual, cat si duo sau crew

"Patru ani la rand, in 2010, 2011, 2012 si 2013 am reusit sa obtinem titulatura de reprezentanti ai Romaniei la Hip Hop International Las Vegas. Am obtinut 4 calificari ptr a putea reprezenta romania, însă nu am fost cu trupa in Vegas inca, pentru ca nu am obtinut vizle", ne-a mai spus fondatorul TRouble Crew, Paul Gheorghe

Au colaborat cu artisti de succes, cum ar fi: Elena Gheorghe, artista pentru care coregrafia Trouble Crew a avut un rol determinant in castigarea Editiei Nationale a Eurovision 2009, Dalma, Andra, Cristina Rus, Anda Adam, Wassabi, Domnul Problema, Alb&Negru, Cristina Spatar, Ana Maria Ferentz, Shock, Free Deejays etc.

 

In prezent, Trouble Crew este una dintre cele mai bine pregatite trupe de street dance din Romania, formata din dansatori care se dedica intru totul pasiunii lor si care lupta zi de zi pentru a deveni campioni mondiali.

Începând din 2003 și până în prezent, Paul Gheorghe a fost coregraful mai multor show-uri de televiziune de mare succes, dintre care putem enumera: SuperBingo Metropolis (Antena1) unde activează și în present, Next Star (Antena1) , Music and Stars, Atomic TV și altele.

De asemenea trupa TROUBLE CREW, antrenată de coregraful Paul Gheorghe a participat la diverse concursuri de talente, unde au ajuns până în finală sau semifinală. Got to Dance 2013 Romania, Romania’s Got Talent 2011, Eurovision Romania 2012.

Paul Gheorghe este cel care a înființat și Liga Coregrafiilor

Coregraful Paul Gheorghe este un om simplu, dar extrem de ambitios, care a crezut in visul lui. A studiat in Romania la Liceul de Arte (coregrafie) din Galati, urmand apoi Facultatea de Educatie Fizica si Sport. A facut cursuri intensive de coregrafie in strainatate, in Italia si Rusia, si in prezent sustine workshop-uri in toata Romania. Din 2005 pana in prezent, el este fondatorul si coregraful Trouble Crew Romania, director si manager Trouble Dance Studio. Paul este unul dintre cei mai buni coregrafi din Romania, axat pe rezultate, cu dorinta de a deveni campion mondial alaturi de Trouble Crew. De-a lungul anilor a castigat o multime de premii in tara si in strainatate, participa la numeroase show-uri TV si colaboreaza cu artisti romani cunoscuti.

In 2014, Paul infiinteaza Liga Coregrafilor (L.I.G Of Choreographers), proiect Trouble Dance Studio sponsorizat de LIG Insurance. Acest proiect are colaboratori din 10 judete din Romania, dansatori, coregrafi si/sau organizatori de evenimente. Scopul acestui proiect este de a motiva noua generatie si tinerele talente, provocandu-i sa devina campioni mondiali.

A jurizat numeroase competitii, insa cea mai importanta a fost Campionatul Mondial din Las Vegas 2014 ( World Hip Hop Dance Championship ) in calitate de Shadow Judge, unde devine si Elite Hip Hop International Judge dupa pregatirea cu Directorul Tehnic HHI , Ian Levia.

In prezent este Director Tehnic Hip Hop International Romania si va pregati arbitrii nationali sub tutela Hip Hop International Romania.

sursa foto: http://trouble.ro/

Mai multe articole despre:
TROUBLE CREW Paul gheorghe