MENIU

Sosia lui Justin Bieber vinovată pentru 931 de agresiuni sexuale împotriva minorilor

Un bărbat din Australia a fost acuzat pentru mai mult de 900 de cazuri de agresiune și hărțuire sexuală împotriva minorilor. Acesta și-a făcut numeroase conturi false pe platformele social media și se prezenta drept Justin Bieber pentru a ademenii copiii. 

Individul a fost încriminat pentru 931 de capete de acuzare, dintre care trei violuri și alte 157 de acte de hărțuire și abuz sexual împotriva unor victime de pe tot cuprinsul globului. Majoritatea victimelor erau racolate din SUA și Marea Britanie, dar și din Australia. Acesta se prezenta drept Justin Bieber și avea conturi pe toate platformele de social media, incusiv Facebook și Skype, și convingea copiii să le trimită diverse fotogafii explicite.

Bărbatul mai fusese condamnat, fiind în vizorul autorităților australiene pentru fapte similare, iar aceste 931 de capete de acuzare s-au adăugat celor precedente, urmând ca primul termen al procesului să aibă lor în data de 3 aprilie 2017.

Detectivul Job Rouse din cadrul Departamentului de Poliție din Queensland a avertizat părinții să fie vigilenți cu privire la activitățile online ale copiilor lor.