MENIU

ŞOCUL unei familii după ce DĂDACA fetiţei lor a postat pe Facebook o fotografie în care i-a tag-uit

<p>Dădaca fura haine şi bijuterii din casa familiei la care lucra, apoi le purta şi posta imaginile pe Facebook</p>
<p>Dădaca fura haine şi bijuterii din casa familiei la care lucra, apoi le purta şi posta imaginile pe Facebook</p>

O familie din Marea Britanie a avut un adevărat şoc atunci când a descoperit, într-o postare pe Facebook, ce făcea dădaca copilului lor în casă, în lipsa lor. Pentru a o prinde în flagrant, cei doi au instalat patru camere video.

Cuplul din Devon format din Becki şi Bradley Cannings a început să observe că din casă le dispar diferite haine şi bijuterii, fără să îşi pună problema că ar putea fi furate. O fotografie pe Facebook a dat-o de gol pe dădaca Pascale Sherwin, care le furase şi le purta în serile în care ieşea în oraş.

Mai mult, mama copilului susţine că e "devastată" după ce a văzut o serie de fotografii pe Facebook în care dădaca apărea cu hainele sale furate şi cu bijuteriile şi, mai mult, dădaca îi dăduse tag în acele imagini.

"Eram tăguită în imagini. Nu ştiu dacă era proastă sau pur şi simplu îmi facea în ciudă. Nu m-am simţit niciodată mai prost decât atunci când am aflat...parcă s-a prăbuşit întreaga lume", scrie Daily Mail

Cei doi aveau încredere în dădacă, dar au mers cu imaginile la Poliţie. Acolo au aflat că au nevoie şi de dovezi filmate, aşa că au instalat patru camere de supraveghere şi au surprins-o pe tânără în timp ce fura. Poliţiştii au găsit,  apoi, la locuinţa fetei toate lucrurile dispărute.

Fata a recunoscut furtul şi a primit 200 de ore de muncă neplătită în folosul comunităţii. Angajatorii fostei dădace spun că sunt extrem de afectaţi, încă, de lipsa de remuşcare a acesteia.