MENIU

ŞOC: Ce a găsit familia în mormântul unei femei moarte cu 43 de ani în urmă

<p>ŞOC: Ce a găsit familia &icirc;n morm&acirc;ntul unei femei moarte cu 43 de ani &icirc;n urmă</p>

O familie din New York a dat în judecată Arhiepiscopia şi biserica, după ce a descoperit că trupul unei rude fusese abandonat într-un alt cimitir şi sicriul metalic în care fusese era furat.

Surorile Juanitei Scarfia afirmă că aceasta a fost dezgropată în anul 1989 de către angajaţii cimitirului care au furat sicriul şi apoi au abandonat rămăşiţele într-un alt cimitir, fără ca familia să ştie de acest lucru, potrivit jurnalul.ro.

În următorii 23 de ani, familia s-a recules în faţa unui mormânt gol, doar în faţa pietrei funerare cu numele Juanitei. Tânăra s-a sinucis în anul 1970 după ce a fost decepţionată din cauza unei poveşti de iubire. A fost atunci înmormântată în cimitirul Sf. Maria, dar anul trecut, după ce un frate de-al ei a murit, familia a decis să-i dezgroape rămăşiţele şi să le îngroape alături de cele ale fratelui ei, în alt cimitir.

Sororile au fost uimite când au văzut că mormântul Juanitei nu avea sicriu şi rămăşiţele decedatei nu erau acolo. “A fost nevoie ca fratele nostru, Michael, să moară ca să aflăm ce s-a întâmplat”, a spus Nancy Roe, sora cea mică Juanitei.


Mai multe articole despre:
New York