MENIU

Soția lui Connect’R sare în APĂRAREA unei artiste: “Păcat de vocea ei”

Misha ne-a declarat în EXCLUSIVITATE care este relația ei cu Alexandra Crișan, artista care a făcut valuri uriașe la X Factor, și a impresionat până la lacrimi o țară întreagă. Mai mult, soția lui Connect”R ne-a spus și când revine în muzică.

Cea care i-a dăruit o fetiță superbă lui Connect’R, Misha anunță că urmează să revină pe piața muzicală. Artista a pregătit deja o melodie care speră că va fi cel puțin la fel de ascultată ca „Tenerife”, însă momentan este destul de rezervată în declarații pe această temă. “Am pregătit ceva, dar este surpriză. Foarte puțin mai durează, deocamdată nu vă spun mai multe”, a mărturisit Misha.

Cât despre Alexandra Crișan, Misha are numai cuvinte de laudă, și speră să fie ea câștigătoarea X Factor. “Eu am numai prietene talentate iar ea e una dintre ele ! Alexandra e o fată extraordinar de talentată care merita să câștige ! E păcat de vocea ei să nu ajungă în finală! Noi o să o votam și venim să o susținem în gale”, ne-a mai declarat Misha, soția lui Connect’R.

 

 

Mai multe articole despre:
misha Alexandra Crisan