MENIU

Singura zodie protejată de Univers, conform predicțiilor lui Nostradamus. Horoscopul norocului

Toți am auzit de Nostradamus, celebrul alchimist și învățat al secolului al XVI-lea, înzestrat cu darul clarviziunii. Profețiile sale au dezvăluit mai multe taine ale lumii, lucruri extraordinare care s-a întâmplat întocmai cum prevede astrologul francez în cartea sa Les Prophéties (Profețiile).

Această culegere de poeme inițiatice vorbește despre evenimente majore ale lumii, care vor duce încetul cu încetul la distrugerea ei.

Nostradamus s-a născut pe 14 decembrie, în norocoasa zodie a Săgetătorului. Acest semn i-a conferit o intuiție extraordinară, talent și capacități supraumane, precum și puterea de a împărtăși celorlalți din cunoașterea lui.

Din scrierile sale, rezultă că această zodie se va bucura de o îndelungată bunăstare și, timp de cinci ani de acum înainte, nu va fi tulburată decât de griji mărunte. Atitudinea sa pozitivă va atrage asupra Săgetătorului binecuvântările vieții, iar planetele îi vor fi favorabile. 

Conjuncția magică dintre Jupiter și Saturn care se întâmplă doar odată la două decenii marchează viitorul strălucitor al Săgetătorului.

Mai multe articole despre:
nostradamus horoscop horoscop nostradamus sagetator