MENIU

Și-a aşezat copiii în pat, apoi a văzut ceva ce o va bântui toată viaţa! Era să moară!

Și-a aşezat copiii în pat, apoi a văzut ceva ce o va bântui toată viaţa! Era să moară!
Și-a aşezat copiii în pat, apoi a văzut ceva ce o va bântui toată viaţa! Era să moară!
Și-a aşezat copiii în pat, apoi a văzut ceva ce o va bântui toată viaţa! Era să moară!

Pentru un părinte, momentul în care îţi aşezi copiii în pat, stingi lumina şi le închizi uşa este de nepreţuit! Există şi momente, însă, când lucrurile iau o turnură înfiorătoare!

Alison Johnson, mama a trei copiii din Phoenix, Arizona, a trăit, recent, cea mai terifiantă zi din viaţa sa! Când a intrat în camera gemenilor, femeia a înlemnit! După episodul înfricoşător, aceasta a postat un avertisment pe o reţea de socializare, dar şi mai multe fotografii surprinse în acel moment cumplit.

Ca marea majoritate a părinţilor de copii cu vârste apropiate, Alison şi soţul ei au decis să aşeze pătuţurile gemenilor unul lângă altul. Într-o dimineaţă, Alison l-a aşezat pe Caleb în pat, ca să doarmă. După câteva minute, l-a auzit cum plânge şi s-a dus glonţ la el. Ce a găsit acolo, însă, o va bântui toată viaţa, după cum recunoaşte aceasta!

Din cauză că pătuţul lui Caleb a fost aşezat foarte aproape de cel al fetiţei, Libby, băieţelul a fost la un pas să se spânzure.

"Nici prin gând nu mi-a trecut că protecţia pentru pătuţ va deveni o capcană mortală pentru copii... Am mulţi prieteni care au gemeni sau copii de vârste apropiate şi care şi-au aşezat mobila ca noi... Astăzi am trecut printr-o experienţă înfiorătoare! Caleb s-a căţărat pe marginea patului, însă a alunecat în afară. A rămas prins între cele două pătuţuri. Corpul, firav, i-a alunecat între lemne, însă capul i-a rămas prins între cele două margini de pat. L-am găsit ţinându-se cu ultimele puteri, cu mânuţele, de marginea patului. Dacă aluneca, s-ar fi oprit în cap şi cu siguranţă ar fi murit", a scris Alison, pe Facebook.

Cum s-a ajuns la asta? "În acea dimineaţă, l-am pus pe Caleb în pătuţ. Speram să doarmă... După câteva minute, copilul a început să plângă. M-am dus imediat să văd ce face. Se căţărase pe pătuţ, alunecase şi rămăsese prins între patul lui şi cel al surorii sale, Libby. Ce este şi mai înfricoşător este faptul că, aşa cum fac cele mai multe mame, şi eu obişnuiam să-mi fac un duş, cât timp copiii dormeau. Dacă o făceam şi în acea zi, Caleb s-ar fi spânzurat de pătuţ. Nici prin gând nu mi-a trecut că tocmai sistemul care ar fi trebuit să-i salveze viaţa a fost la un pas să-l ucidă", a mai scris femeia.

Mai multe articole despre:
pat copil