MENIU

Şi-a surprins SOŢUL şi SORA GEAMĂNĂ făcând sex în maşină. Ce a urmat este de NEIMAGINAT

O femeie şi-a prins soţul şi sora geamănă goi puşcă, în timp ce făceau sex chiar în maşina ei. Femeia bănuia că se întâmplă ceva între cei doi, dar îi trebuiau dovezi. Aşa că i-a instalat pe telefon o aplicație de tip GPS care rulează în fundal și arată în timp real locația purtătorului. Femeia a făcut același lucru și cu telefonul surorii sale.

Dacă vă întrebați cum, soția înșelată a pus pe cineva să le fure telefoanele celor doi, la câteva zile distanță. Apoi, ca prin minune, mobilele au apărut la poliție, găsindu-le și aducându-le un binevoitor. În acest timp, femeia a avut suficient timp la dispoziție să instaleze în telefoanele celor doi tot ce-a avut nevoie, srie jurnalul.ro.

Femeia a așteptat până ce mobilele celor doi au apărut exact în același loc și a pornit la atac. Nu mare i-a fost mirarea când i-a găsit pe cei doi în propria mașină, retrași mai la fereală în parcarea unui supermarket, făcând amor nebun. Calmă, femeia le-a bătut în geam și a zis că n-are nimic cu ei și doar vrea să le vorbească. Îm momentul în care bărbatul a coborât geamul, femeia a băgat mâna pe geam și a deschis portiera mașinii.

Ce-a urmat a fost demențial. Prinzându-l pe bărbat de mână, a reușit să-l tragă afară din mașină, urcându-se imediat în locul lui și blocând ușa. Apoi i-a spus surorii sale, care se afla goală pe bancheta din spate că, dacă nu coboară o omoară. Speriată, tânăra s-a conformat imediat. AStfel, cei doi iubăreți au rămas goi pușcă în parcarea unui supermarket aglomerat, femeia înșelată deparând în trombă. Evident, cei doi au fost de râsul lumii, toți clienții magazinului oprindu-se să le facă poze în costumul lui Adam și Eva.

Mai multe articole despre:
soră geamănă