MENIU

Şi-a dat jos cămaşa şi a pozat topless, cu arma în mână. Ce a păţit poliţista apoi

O poliţistă din Mexic a fost suspendată din funcţie, după ce şi-a făcut o poză indecentă în timpul serviciului, apoi a postat poza pe Facebook.

Nidia Garcia trebuia să patruleze cu maşina pe străzile din Escobedo, acolo unde criminalitatea este foarte crescută. La un moment dat însă, tânăra a luat o pauză şi s-a lăsat fotografiată, dar nu oricum, ci topless, ţinând în mână arma din dotare, scrie Daily Mail. Nu se ştie deocamdată dacă femeia şi-a făcut un selfie sau a fost pozată de un coleg sau o colegă de serviciu.

Cert este că ulterior, poliţista a postat imaginea pe o reţea de socializare, unde a intrat imediat în atenţia superiorilor ei. Ea a fost suspendată din funcţie şi urmează să răspundă pentru gestul ei în faţa unei comisii speciale.

Între timp, Nidia, care este căsătorită şi are două fiice, a cerut scuze publice pe reţeaua de socializare.

"Am greşit atunci când m-am lăsat fotografiată în timpul serviciului, în timp ce încă purtam uniforma de poliţist. Vreau să cer scuze (...) pentru gestul meu imoral. Mă simt îngrozitor pentru suferinţa prejudiciile provocate şi pentru suferinţa pe care le-am provocat-o astfel celor două fiice ale mele, soţului meu, părinţilor mei, fraţilor şi întregii familii", a explicat ea.