MENIU

Secretul nebănuit al unei tinere profesoare. Niciun bărbat nu ştie asta despre ea când o întâlneşte

O tânără profesoară din Australia se consideră ghinionistă în dragoste după ce, conform propriilor sale spuse, s-a întâlnit cu 136 de bărbaţi în ultimele 17 luni, dar niciodată nu a urmat şi o a doua întâlnire.

Tânăra blondă, de 35 de ani, susţine că nu s-a simţit atrasă de niciunul dintre bărbaţii cu care s-a întâlnit în ultimii ani. După o relaţie stabilă de patru ani, Belinda Stuckey s-a înscris pe un site de matrimoniale şi a devenit una dintre cele mai căutate "burlăciţe" de pe site, peste 4700 de bărbaţi fiind interesaţi de profilul său şi fiind considerţi compatibili.

"Ştiu cine sunt şi ce vreau şi nu pot găsi un bărbat care să merite timpul şi atenţia mea. Nu vreau ca asta să sune agresiv. Se referă la faptul că sunt încrezătoare în mine şi mă cunosc", susţine femeia, citată de Daily Mirror.

Belinda Stuckey nu a avut parte de o a doua întâlnire cu niciunul dintre cei 136 de bărbaţi, fie pentru că ei nu au mai sunat-o, fie pentru că ea nu i-a mai căutat.

"Am descoperit bărbaţi tot mai feminini, nu doar în aspectul fizic, ci şi în comportament. Am nevoie şi vreau un bărbat, unul care să poată lua decizii. Cei mai mulţi vor doar să găsească pe cineva cu care să facă sex, nu dragostea...ce se întâmplă cu societatea?", se mai întreabă tânăra, care nu se lasă descurajată şi spune că va continua întâlnirile.