MENIU

Scrisoarea emoţionantă trimisă de un poştaş ieşit la pensie. "Aţi fost ca o a doua familie"

Scrisoarea pe care un poştaş a compus-o pentru a-şi lua rămas bun de la "clienţii" lui a devenit virală pe Internet. În doar 24 de ore, aceasta a fost citită de 1,3 milioane de ori.

O scrisoare semnată de un poştaş din Glendale, Arizona, a devenit virală pe reţelele de socializare.

După 20 de ani de activitate, Michael Raymen a decis să se retragă, scrie independent.ie. A decis să îi anunţe însă şi pe locuitorii din zona pe care o deservise în ultimii ani, aşa că a compus scrisoare emoţionantă pentru a-şi lua la revedere.

„Bună, Sunt Mike, poştaşul. Cu inimă grea vă anunţ că ies la pensie de la US Postal Service. A fost un privilegiu şi o plăcere să vă aduc corespondenţa în ultimii patru ani”, a scris el.

„Unii dintre voi aţi fost aici de la început, alţii nu. M-am bucurat să vă cunosc pe fiecare în parte şi sper că serviciile mele v-au satisfăcut aşteptările. Am văzut multe schimbări de-a lungul anilor, m-am bucurat şi am îndurat toate triumfurile şi momentele mai grele. Vă voi duce dorul tuturor, pentru că aţi fost ca o a doua familie pentru mine.

Mi-am pierdut soţia cu care am fost căsătorit 42 de ani în septembrie 2014, dar ştiu că şi ea ar fi de acord că este timpul să închei acest capitol şi să încep unul nou. Ultima mea zi ca poştaş va fi pe 30 septembrie 2015. Vă doresc, sincer, vouă şi alor voştri, toate cele bune”, a încheiat el.

Publicată pe site-ul Imgur, scrisoarea poştaşului a fost vizualizată de peste 1,3 milioane de ori în doar 24 de ore.

Mai multe articole despre:
poştaş scrisoare virala Michael Raymen imgur