MENIU

Școală închisă după ce o elevă a fost ”posedată de un diavol". Zeci de copii au început să se comporte bizar

Profesorii au încercat să se roage, dar situația a excaladat (foto ilustrativ/Profimedia)

Caz cel puțin bizar într-o școală din Africa. Instituția a fost închisă după ce o elevă a fost ”posedată de un diavol”. Chiar directorul școlii a fost cel care a luat decizia, pentru ca situația să nu escaladeze.

Alerta s-a dat după ce aproximativ câțiva elevi, în principal fete, de la o școală din Africa de Sud, ar fi avut vedenii. Profesori și părinți au organizat o ședință de urgență, dar situația nu s-a calmat.

În zilele următoare scene bizare au continuat. Alți elevi au fost afectați și traumatizați după ce și-au văzut colegii țipând și fugind din sălile de clasă, scoțând sunete înfricoșătoare. Potrivit părinților, elevii au fost trimiși înapoi acasă, potrivit Daily Sun.

Chiar unul dintre membrii Consiliului de Administrație al școlii a confirmat acest lucru: ”Elevii au fost posedați de diavol”

„Directorul ne-a spus că incidentele se întâmplă de câteva zile. A început cu câțiva copii, dar luni, 6 mai, aproape toată clasa a început să țipe. Directorul și câțiva profesori au decis să închidă ușa și să se roage. Atunci copiii au început să sară de colo-colo, să împingă băncile și să fugă. După incident, profesorii i-au trimis pe elevi acasă”, a declarat DaSilva.

Mai multe articole despre:
eleva posedata scoala inchisa diavol exorcizare