MENIU

Săptămâna Modei la New York. Încălţăminte în culori electrizante, inclusiv la bărbaţi

Săptămâna Modei la New York. Sub aparența înșelătoare a sobrietății, new-yorkezul Zac Posen și-a permis să prezinte în noua sa colecție modele îndrăznețe la Fashion Week New York, abordând o tonalitate foarte modernă. Alături de el și-au prezentat luni colecțiile alți stiliști americani de renume, ca Tommy Hilfiger și Jeremy Scott, relatează AFP.

Săptămâna Modei la New York. La o primă vedere, universul cuminte al stilistului a reamintit de moda purtată de actrițele americane în anii 50. Dar Zac Posen este unul din creatorii care reinventează clasicul sau îl determină să evolueze. Iar stilistul a făcut uz de imaginație creând ținute magistrale. Grație unor despicături prezente în mai multe rochii, el le-a dat un aspect lacerat, fără ca acest lucru să afecteze imaginea în ansamblu. Alte artificii au dat impresia unor rochii alcătuite din fâșii legate unele de altele, cu prinderi strălucite, fără să fie cusute între ele, scrie Agerpres.ro.

"Bine ați venit în paradis: cu palmieri, oază și nisip", a fost sloganul colecției prezente de Tommy Hilfiger care și-a transportat luni invitații pe malul unei insule cu o colecție exotică și plină de culoare la Fashion Week din New York.

"Femeia Hilfiger "est tânără, simpatică și iubește viața", a declarat în culise Tommy Hilfiger înainte de paradă.

Culoare încălțămintei? Galben citron, inclusiv pentru bărbați, albastru, verde sau roșu electric, la cizme scurte din cauciuc, purtate cu sacouri verzi lungi cu talia marcată de curele din plastic verde transparent. Unul din motivele recurente au fost reverele multicolore la sacourile purtate peste o fustă albă sau combinații de cămașă cu pantaloni pentru bărbați cu părul galben coafat cu creastă.

Mai multe articole despre:
săptămâna modei la new york