MENIU

S-a uitat pe geamul avionului şi a observat ceva terifiant. Aeronava a aterizat de urgenţă

<p>&nbsp;Alertă falsă cu bombă la bordul unui avion ce urma să decoleze din Marea Britanie</p>

Un avion de mici dimensiuni, care zbura din Chattanooga spre Dallas, a aterizat de urgenţă, după ce un pasager a observat ceva înfricoşător.

Concret, când a privit pe fereastră, bărbatul a văzut că aeronava pierdea combustibil. Acesta a alertat imediat însoţitorii de zbor, care i-au transmis mesajul pilotului, care a decis să facă o aterizare de urgenţă, scrie Huffington Post.

"S-a uitat pe fereseastra aflată în dreptul unei aripi şi a văzut cum combustibilul curgea pur şi simplu", a relatat unul dintre cei 41 de călători.

În plus, el a explicat că în avion se simţea un puternic miros de combustibil.

Ulterior, însoţitorii de zbor au explicat ce s-a întâmplat: persoana care a alimentat avionul fie a uitat să închidă capacul rezervorului, fie nu l-a închis corect.

Cu toate acestea, viaţa niciunei persoane nu a fost pusă în pericol, a explicat pilotul Roger Nunamann, care nu se afla, însă, la bordul avionului.

"Nu este prima dată când se întâmplă aşa ceva şi nici nu va fi ultima oară. Din câte ştiu, un astfel de incident nu a provocat niciodată un incendiu sau vreo prăbuşire", a spus el.