MENIU

S-a dus la spital, iar medicii i-au spus că e gravidă. După trei săptămâni, ceva i-a şocat pe toţi

O tânără în vârstă de 22 de ani din Marea Britanie a murit la doar câteva săptămâni după ce medicii i-au spus că este însărcinată. În realitate, suferea de cancer.

Demi Wright a crezut iniţial că este însărcinat şi a cerut şi opinia medicilor. După câteva teste, specialiştii i-au confirmat totul, însă lucrurile aveau să capete o întorsătură îngrozitoare.

Tânără a început să se simtă din ce în ce mai rău, astfel că a ajuns din nou la spital. De data aceasta, doctorii au constatat că hormnonii specifici sarcinii erau produşi în organismul pacientei, de fapt, de o tumoare canceroasă.

Din păcate, diagnosticul corect a fost stabilit prea târziu, iar după doar câteva săptămâni, Demi s-a stins din viaţă, scrie The Sun.

"Demi avea un zâmbet frumos, molipsitor, care-i dezvăluia personalitatea. A fost devastator", a povestit tatăl ei. "Când am aflat că deja cancerul este în faza terminală, s-a ridicat în pat şi mi-a spus 'tata, vino şi stai lângă mine'. Apoi m-a îmbrăţişat şi mi-a spus 'va fi bine'. A doua zi, a murit", a spus bărbatul îndurarat.