MENIU

S-a dus la doctor, crezând că este însărcinată. Medicii au amuţit când i-au examinat abdomenul

O adolescentă în vârstă de 17 ani, din Marea Britanie, a primit o veste neaşteptată de la medici. Fata, care a mers la spital crezând că este însărcinată, a aflat că, de fapt, abdomenul i se umflase din cauza unei tumori.

Zilele trecute, Olivia Key a fost transportată de urgenţă la spital, pentru că avea dureri puternice de stomac. Mai mult, abdomenul i se umflase de mai multe luni, aşa că medicii au crezut iniţial că fata în vârstă de 17 ani este însărcinată.

Când i-au făcut radiografie însă, au fost şocaţi. În realitate, tânăra avea o tumoare malignă de mărimea unui pepene, scrie The Sun.

"Sunt o persoană cu o constituţie destul de firavă, aşa că având abdomenul umflat, mulţi au crezut că aş putea fi însărcinată. Am făcut teste de sânge, analize ale urinii pentru a vedea dacă am apendicită sau să ştiu măcar dacă sunt însărcinată sau nu", a povestit Olivia.

"Când medicii au văzut radiografia au spus pur şi simplu 'wow' - au fost cu adevărat terifiaţi să vadă cât de mare era tumoarea. Avea dimensiunile unui pepene, toată lumea a fost îngrozită să afle că am ceva atât de mare în abdomen. Când am aflat că este cancer, am fost şocată de-a dreptul. Niciodată nu m-am gândit că voi fi atât de bolnavă la doar 17 ani. Niciodată nu mi-a trecut prin minte că pot avea cancer la o vârstă atât de mică, niciodată nu te gândeşti că ţi se va întâmpla ţie", a adăugat ea.

Din fericire, medicii au operat-o pe adolescentă şi au reuşit să îndepărteze cu totul tumoarea. Acum, specialiştii spun că Olivia este în afara oricărui pericol.

"Familia mea şi cu mine am fost incredibil de fericiţi. Nu cred că aş fi reuşit să trec peste asta fără sprijinul lor. Să fiu sănătoasă de Crăciun este cel mai bun cadou pe care aş fi putut să-l primesc", a spus Olivia în final.