MENIU

S-a dus la cumpărături cu fiul ei de 3 ani. Când a ajuns la casă, a avut o surpriză

O femeie din Ohio, SUA, a avut parte de o surpriză impresionantă chiar în timp ce se afla la cumpărături. Totul datorită amabilităţii unei casiere.

Kimberly Grandinette‎ a povestit totul pe contul personal de Facebook. Americanca făcuse mai multe cumpărături dintr-un supermarket, iar când a ajuns la casă pentru a plăti totul, fiul ei cel mare, care o însoţea, a avut o "cerere" neaşteptată.

Băieţelul a întrebat-o pe casieră dacă poate să-i dea o mână de ajutor. Fără să stea prea mult pe gânduri, aceasta a acceptat: l-a luat în braţe pe copil şi i-a explicat întocmai în ce constă munca ei.

"Vreau să vă povestesc experineţa minunată pe care am avut-o azi. Eu şi fiul meu în vârstă de trei ani am mers la cumpărături. Tocmai îi spuneam casierei (Kristen C) că fiul meu mai mic este internat în spital şi că băieţelul meu de trei ani trece printr-o perioadă grea din cauza tuturor schimbărilor de rutină şi a celor de acasă, provocate de spitalizarea celui mic", a povestit Kimberly.

"În clipa aceea, fiul meu de trei ani a întrebat-o pe Kristen dacă o poate ajuta să scaneze produsele cumpărate. Ea l-a privit şi i-a spus 'Sigur că da', apoi l-a luat lângă ea, în spatele casei de marcat. A fost atât de răbdătoare cu el şi l-a lăsat să o ajute să scaneze cumpărăturile, l-a făcut să se simtă foarte bine. El a ieşit apoi ţopăind din magazin, cu un zâmbet larg pe faţă. Îţi mulţumesc, Kristen, că i-ai făcut fiului meu (şi mie) ziua mai frumoasă! Crăciun fericit!", a adăugat femeia.

Postarea ei a adunat aproape 154.000 de Like-uri şi a fost redistribuită de peste 11.700 de ori.