MENIU

Rugăciunea scurtă către Fecioara Maria! Are doar 16 cuvinte, dar face minuni dacă e spusă corect

Părintele Arhimandrit Sofian Boghiu și-a dedicat întreaga viață credinței ortodoxe și a rămas în memoria enoriașilor săi ca unul dintre marii duhovnici și învățători. Întotdeauna le-a explicat cum să se roage și a încercat să le întărească și lor legătura cu divinitatea.

 

Prin puterea exemplului, duhovnicul Sofian Boghiu a făcut zeci și sute de creștini să se apropie mai tare de Dumnezeu și de femeia care L-a adus pe lume pe Fiul Său – Fecioara Maria, otrivit DivaHair.

 

Iată ce îi îndemna de fiecare dată pe cei necăjiți: „Când ai un necaz mare, să te rogi Maicii Domnului! Minuni mari de tot face Maica Sfântă!! Așa să o chemi: Rugăciunea aceasta în 16 cuvinte să o spui din tot sufletul, când nu te ajută nimeni și ești la necaz.”

Rugăciunea scurtă adresată Maicii Domnului

„Bucură-te Marie, cea plină de har! Roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin!”

„Bucură-te Marie, cea plină de har! Domnul este cu Tine, binecuvântată ești Tu Între femei și binecuvântat este rodul pântecelui tău, că ai născut pe Mântuitorul lumii, salvare sufletelor noastre! Sfânta Matura Maica Domnului, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre! Amin!”

 

Sofian Boghiu a fost un important duhovnic ortodox și, în același timp, a pictat biserici, având un talent deosebit, pe care și l-a dezvoltat în cadrul Academiei de Arte Frumoase. Abilitățile sale de pictor au fost remarcate și peste hotare, așa că a fost invitat să picteze catedrale importante din diverse țări. În România a pictat nu mai puțin de 25 de biserici, din care șase integral.

Mai multe articole despre:
rugăciune Fecioara Maria biserica Sofian Boghiu