MENIU

Romeo și Julieta există! Cei doi s-au născut în aceeași zi, iar aceasta nu este singura coincidență

Pare o poveste scrisă de Shakespeare, dar este realitatea pură. Doi copii, care poartă numele a două faimoase personaje shakespeariene, s-au născut în aceeași maternitate, la diferențe de câteva ore. Familiile lor nu s-au cunoscut înainte de naștere și nici nu s-au inspirat din opera Bardului, dar personalul medical a fost foarte amuzat de similitudine.

Pe lângă această sincronizare, cei doi bebeluși au un al doilea prenume cu conotații „angelice”.

Romeo Archangel Hernandez s-a născut duminică la ora 14.06 în Spitalul Coastal Carolina, din Hardeevile, Carolina de Sud, iar Juliet Evangeline Shiftlett a venit pe lume după 18 ore și opt minute, la aceeași maternitate. Părinții fiecăruia se aflau în saloane alăturate și au susținut că au ales numele cu mult timp înainte, dar fără legătură cu celebrele personaje. Nimeni nu a făcut conexiunea, până ce o fotografă nu a sesizat coincidența.

Cassie Clayshulte, care face fotografii pentru nou-născuți, a sugerat să li se organizeze o sedință foto celor doi bebeluși, glumind că, dacă se vor căsători atunci când vor crește, la fel ca cele două personaje din piesa lui William Shakespeare, se oferă să fie fotografa oficială a evenimentului, a mărturisit aceasta pentru Huffington Post.