MENIU

Românii au talent. Mesaj halucinant pentru Mihaela Radulescu. E fără precedent

Mihaela Rădulescu

Românii au talent. Mihaela Rădulescu a fost vedeta primei ediţii din cel de-al cincilea sezon al showului „Românii au talent”. Un număr de gimnastică executat de două tinere în cadrul preselecţiei de la Cluj a atras critici dure din partea Mihaelei, care a spus despre una dintre concurente că e grasă. Reacţia i-a atras un schimb de replici cu Andra şi critici dure din partea unei bloggeriţe.

Românii au talent. Mihaela Rădulescu a debutat în showul „Românii au talent” cu un moment contoversat. Un număr de gimnastică realizat de către două tinere în cadrul preselecţiei de la Cluj s-a terminat cu critici dure din partea vedetei: „Dacă te pun pe cântar data viitoare şi nu ai cu cinci kilograme mai puţin nu mai treci de mine", i-a atras atenţia Mihaela uneia dintre concurente. Cele două tinere au executat un număr de gimnastică pe melodia „Just Give Me a Reason" a lui Pink, care a avut succes în faţa juriului şi a spectatorilor. Comentariul Mihaelei a atras replica Andrei: „Mie nu mi s-a părut că fata este grasă. Momentul a fost bun şi asta este ceea ce mă interesează pe mine". Mihaela nu s-a lăsat mai prejos şi a ironizat-o pe solistă: „Ţie îţi plac dansatoarele grase? Lacul lebadelor pe 100 de kilograme pe picior! Nu merge, Andra, la gimnastică, e dans. Lumea te-a aplaudat. Reacţia ta a fost una pe placul publicului. Eu am părut aia rea. Este ca şi cum eu mi-aş da cu părerea despre muzică".

Mesaj pentru Mihaela Rădulescu: „Eşti penibilă” Adriana Şandru, studenta la jurnalism în cadrul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării de la Universitatea din Bucureşti, a scris pe blogul personal o scrisoare dură la adresa Mihaelei Rădulescu. „Nu am scris în viaţa mea o scrisoare publică, dar ţie, dragă Mihaela Rădulescu, după prima ediţie de la Românii au talent, simt să îţi scriu una. Una pe care sper să o citeşti! Ştiu că e cam nasol ca eu, un nimeni, să îţi spun că esti penibilă. Dar o fac! Uneori, noi, ăştia mai mici şi mai neînsemnaţi, mai spunem şi lucruri trăsnite, dar care au destul de mult sens! Eşti penibilă! Înţeleg! Ai 45 de ani, ai fost nevoită să îţi pui silicoane pentru că sânii ţi s-au lăsat, cu fiecare zi care trece îţi mai apare un rid pe faţă şi probabil că treci printr-o criză destul de naşpa. Dar asta nu îţi dă dreptul să acţionezi şi să vorbeşti aşa cum o faci. Eşti penibilă!”, scrie bloggeriţa.

Mai mult pe Adevarul.ro