MENIU

ROMÂNII AU TALENT. Cine este Andrei Cerbu, copilul fenomen?

Andrei Cerbu

Micuțul de 11 ani este un adevarat rockstar in devenire. Toata sala s-a ridicat in picioare dupa melodia interpretată de Andrei Cerbu la chitară. Andi Moisescu: "Este talentat peste masura. Este talentul total!. Andrei Cerbu nu cântă muzică, el este muzica".  

Și Andra crede că tânărul chitarist trebuie să fie în finală. Artista i-a promis chiar că o să-l voteze.  Micul chitarist in varsta de "aproape" 11 ani, Andrei Mihnea Cerbu, i-a impresionat pe Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu, dar si pe cei din public. El a interpretat excepțional, chiar dacă în urmă cu o săptămână și-a luxat un deget de la mână și a cântat având dureri foarte mari, noteaza EVZ

„Este excepțional!”, „Ați găsit cel mai talentat român!” și „Andrei trebuie să meargă în finală!”, au spus fanii pe facebook.

Cine e Andrei:

Ma numesc Andrei Mihnea Cerbu , m-am nascut pe 6 octombrie 2002 la Iasi si sunt elev in clasa a V-a la Colegiul Costache Negruzzi din Iasi.

Pe tata in cheama Florin Cerbu , este inginer si  are 40 de ani , pe mama o cheama Otilia Cerbu , este contabil si are 35 de ani. Pe fratiorul meu il cheama Teodor Stefan este la gradinita si are 6 ani.

Parintii mei s-au cunoscut in 2001 si lucrau impreuna la aceeasi firma. Tata e din Ramnicu Valcea si mama este din Iasi. S-au casatorit  si in 2002 mama m-a nascut  si ca sa aiba grija de mine a trebuit sa renunte la facultate . Tata a lucrat in continuare si a trebuit sa ne intretina pe toti . Apoi a venit pe lume si fratele  meu, Teo.

Cand  aveam  cam 7 ani am avut cu tata o discutie ca intre barbati si l-am intrebat ce pasiuni a avut el cand era tanar  si mi-a spus ca i-au placut  mult sporturile cu motor si muzica. Si i-am spus ca as vrea sa incerc si eu un sport cu motor sa vad cum este si asa am ajuns la karting, la Palatul Copiilor. Dupa ce m-am dat prima data, am simtit ca imi place sa merg cu viteza mare  pe circuitul de la Iasi si i-am spus tatalui meu ca imi place mult. Dupa 3 luni de antrenamente am participat la o prima competitie la nivel national organizata de Palatul Copiilor din Targu Secuiesc, unde am castigat locul 3, adauga EVZ