MENIU

Rochii de seară lungi – Cât costă cele mai avantajoase modele

Am selectat 5 modele de rochii de seară lungi și foarte elegante, dar și cu prețuri excelente.

Mai jos aveți imagini și prețuri pentru 5 modele de rochii de seară lungi, elegante și foarte frumoase care pot fi purtate la evenimente speciale.

Mai multe rochii de seară lungi găsiți dacă urmați link-urile afișate în articol, mai jos pe pagină.

Rochii de seară lungi – b-mall.ro

Magazinul online b-mall.ro are o reducere uriașă de 78% pentru modelul de rochie de seară Sue Wonk Sequin Lace Gown. Această rochie este lungă și are un model foarte interesant. Oferta completă poate fi consultată AICI.

Mai multe rochii de seară găsiți AICI.

Rochii de seară lungi – starshiners.ro

Magazinul online Starshiner.ro ne-a atras atentia cu un model de rochie LaDonna Tender Jewel DarkGreen, foarte lungă și strânsă la mijloc.Rochia e prevăzută cu bretele. Oferta completă poate fi consultată AICI.

Mai multe rochii de seară găsiți AICI.

Rochii de seară lungi – depochic.ro

O altă rochie interesant de seară este rochia Victoria de culoare roșie, crăpată pe partea dreaptă, cu top-ul din dantelă tot de culoare roșie. Oferta completă e disponibilă AICI.

Mai multe rochii de seară sunt disponibile AICI.

Rochii de seară lungi – depochic.ro

Un model cu o reducere foarte mare este rochia Scarlett Black, rochie prevăzută cu spatele gol, dar și cu două bretele în formă de x. Rochia este foarte elegantă, fiind de culoare neagră. Oferta completă e disponibilă AICI.

Mai multe rochii de seară găsiți AICI.

Rochii de seară lungi – kurtmann.ro

Rochia de seară de la kurtmann.ro care ne-a atras atenția atât cu prețul accesibil cât și cu modelul foarte interesant este Bershka Collection Light Blue. Ofeta completă și prețul sunt AICI.

Mai multe rochii de seară sunt disponibile AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
rochii de seara ieftine rochii de seara lungi