MENIU

Rihanna, dezvăluiri incendiare despre scena sa erotică din serialul „Bates Motel”

Cântăreaţa în vârstă de 29 de ani a dezvăluit că nu a putut să revadă scena sa erotică din serialul Bates Motel, aşa că a iniţiat un joc cu alcool pe Instagram. Rihanna şi-a făcut debutul în serialul „Bates Motel”, în rolul lui Marion Crane, episodul fiind difuzat luni, 20 martie.

Rolul a devenit unul iconic datorită interpretării actriţei Janet Leigh, în filmul din 1960 „Psycho”, regizat de Alfred Hitchcock.

Rihanna nu a putut să revadă scena cu pricina aşa că a iniţiat un joc de băut alcool cu fanii săi, pe care l-a fistribuit live pe reţeaua de socializare, potrivit Mediafax.ro.

Luni seară, Rihanna a postat un video live pe Instagram în care se uita la primul episod din noua serie Bates Motel: 'Este atât de ciudat, oh Doamne”, a spus vedeta vizibil ruşinată acoperindu-şi chipul şi privind în altă parte, în timp ce pe ecran se desfăşura scena erotică: „Nu pot”, a mai adăugat vedeta.

Cântăreaţa din Barbados a postat un video Live pe Instagram în care apare privind primul său episod din serial: „Nu pot să-mi ascult nici măcar vocea, e scârbos”, s-a plâns aceasta.

Mai multe articole despre:
fani scenă Rihanna